Uralla eteenpäin – aikuiskoulutusilta Äänekoskella

image description

Ke 22.2.2017 16–19  Äänekosken kaupungintalo, Hallintokatu 4, Äänekoski

Haluaisitko päivittää osaamistasi, vaihtaa alaa tai saattaa vihdoin loppuun sen joskus kesken jääneen tutkinnon? Tule mukaan aikuiskoulutusiltaamme ja selvitä, miten voisit päästä urallasi eteenpäin.

Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusillassa saat tietoa aikuisopiskelijan mahdollisuuksista tehdä korkeakouluopintoja. Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston asiantuntijat ovat paikalla esittelemässä opiskelumahdollisuuksia sekä antamassa henkilökohtaista opintoneuvontaa ja ajatuksia urallesi. Tavoitteenamme on antaa ajatuksia ja vinkkejä siitä, miten voisit päästä urallasi eteenpäin tai työllistyä haluamiisi tehtäviin. Tapahtuma on maksuton.

Ohjelma

Uralla eteenpäin -aikuiskoulutusilta toteutetaan messumaisesti, eli voit piipahtaa paikalle sinulle sopivana hetkenä. Mukaasi saat ottaa kaverin, puolison tai vaikka lapsetkin – meille on tärkeintä, että pääset paikalle.

Ohjausta ja kahvia on saatavilla nonstopina. Mietitkö hakukelpoisuuttasi tutkintoihin? Mitä tukia aikuisopiskelija voi opintoihinsa saada? Millä koulutuksella voisit suunnata urallasi eteenpäin? Näihin kysymyksiin saat vastauksia asiantuntijoiltamme.

Tietoiskut pidetään klo 17.00 ja 18.00 valtuustosalissa:

klo 17.00 Uralla eteenpäin -tietoisku

  • Opintojen rahoitus: Meri Himanen, opintotukisihteeri
  • Aikuisopiskelijan tarina: Kimmo Salo, kuntoutusohjaajaopiskelija (AMK)

klo 18.00 Uralla eteenpäin -tietoisku

  • Opintojen rahoitus: Meri Himanen, opintotukisihteeri
  • Aikuisopiskelijan tarina: Erika Puro, yliopistonopettaja, avoimen yliopiston opiskelija (erityispedagogiikka, kasvatustiede)

Ilmoittaudu ennakkoon ja osallistu arvontaan

Ilmoittautumalla ennakkoon ja osallistumalla tapahtumaan olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on osallistumisoikeus JAMKin avoimen AMK:n tai Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston viiden opintopisteen laajuisiin opintoihin (arvo 75 €). Voit valita tarjonnasta itsellesi sopivan kurssin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja:

Härtsiä Ville, Opetus- ja kasvatusjohtaja, Äänekosken kaupunki (etunimi.sukunimi@aanekoski.fi)
Korva Maarit, suunnittelija, JAMK (etunimi.sukunimi@jamk.fi)
Kärkkäinen Riina, koulutussuunnittelija, Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto (etunimi.sukunimi@jyu.fi)

Muut tapahtumat