Nuorisopalveluiden kesäretki Tampereelle Seikkailupuisto Wildiin ja shoppailemaan to 15.6.2023

Seikkailupuisto Wildissa voit valita kahdesta eri aktiviteetista itsellesi mieluisamman: seikkailupuiston tai trampoliinipuiston.

  • Sisäseikkailupuisto koostuu yli 70 erilaisesta seikkailuradasta, joilla voi edetä haluamassaan järjestyksessä. Helppoja, haastavia ja vaikeita reittejä. Seikkaililuun suositellaan pukeutumaan pitkiin housuihin ja lyhythihaiseen paitaan. Seikkailu on mukavinta kengät jalassa, laita siis jalkaasi puhtaat sisäpelikengät. Ulkokengillä seikkailu on kielletty. Puistossa myydään hanskoja, mutta voit seikkailla myös omat hyvin pitävät hanskat kädessä. Juomapullosi voit säilyttää seikkailun odotusalueella. Hinta 20 e / 2h seikkailuvuoro. 
  • Trampolin Park Wild trampoliinipuistossa on useita erilaisia trampoliineja hyppimiseen, temppuiluun ja peleihin mm. Freestyle-alue, olympiatrampat, airwalk ja trampoliinisuora. Suositellaan hyppimään sukilla, joiden pohjassa on liukuesteet. Trampoliinisukilla hyppiminen on turvallista ja miellyttävää. Tavalliset sukat voivat olla trampoliineilla hyvin liukkaat. Trampoliinisukkia myydään paikalla 3 e/pari. Hinta 20 e/ 2h. 

Ennen seikkailuita meillä on noin kolme tuntia aikaa shoppailla ja syödä Tampereen keskustan kauppakeskuksissa (Ratina ja Koskikeskus). Varaa siis halutessasi rahaa ostoksiin ja ruokaan tai ota mukaan eväät, joilla jaksat koko päivän.

Lähtö Tampereelle tapahtuu klo 10.00 Äänekosken matkahuollolta. Äänekoskella olemme takaisin noin klo 22. Mikäli Suolahdesta on reissuun lähtijöitä, kiertää bussi Suolahden kautta mennessä ja tullessa. Lähtö- ja paluupaikat kysytään ilmoittautumisessa. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumalla mukaan sitoudut maksamaan bussimaksun 10e ja valitsemasi aktiviteetin hinnan 20e. 

Reissu on tarkoitettu äänekoskelaisille nuorille. Nuorimmat itsenäisesti mukaan pääsevät ovat 6.-luokan päättäneet nuoret. Retkelle lähtee neljä nuorisotyöntekijää, jotka ovat mukana aktiviteeteissa ja kauppakeskuksessa.   

Paikat retkelle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retkeä ei järjestetä, jos osallistujia ei ole tarpeeksi. Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.6., jollei kaikki paikat ole jo täynnä ennen sitä. Kaikkiin ilmoittautuneisiin (alaikäisillä huoltajiin) ollaan yhteydessä tarkemmista aikatauluista ym. sähköpostitse ennen reissua.  

Osallistumismaksut (10e ja aktiviteetti 20e) laskutetaan ilmoittautumislomakkeeseen jätetyillä tiedoilla. Laskutusta varten tarvitsemme myös maksajan henkilötunnuksen. Ilmoittautumisen voi perua maksutta 11.6. asti. Tämän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa maksutta vain sairastapauksessa (lääkärintodistus). Muissa tapauksissa ilmoittautuminen on sitova ja lasku toimitetaan ilmoittautuneille. 

Lisätietoja reissusta:  

Petri Varis 040 767 3172  petri.varis@aanekoski.fi   
tai muilta nuorisotyöntekijöiltä ja yhteisöohjaajilta.   

Järjestäjänä Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut  

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu