Monitoimihalli/ jäähalli osana kaupunkikehittämistä

Sidosryhmäkysely

Vahvana urheilukaupunkina tunnettu Äänekoski on käynnistänyt hankkeen, jossa selvitetään monitoimihallin toteuttamista kaupunkiin. Samaan aikaan Suolahden jäähalli on tulossa elinkaarensa loppuun ja sen korvaamista pohditaan.

Käynnissä olevalla selvityksellä haetaan vastauksia mm. hallien sijoituspaikkoihin ja siihen mikä voisi olla paras toteutusratkaisu. Selvityksen laatii FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy. 

Selvityksessä huomioidaan erilaiset synergiaedut esim. energiankäytön, käyttökustannusten ja palveluiden suhteen. Kustannusvertailun lisäksi keskeistä on myös käyttäjänäkökulma eli mikä ratkaisu on käyttäjien kannalta paras. Selvityksen lopputuloksena esitetään hallien alustavat vaihtoehtoiset toimintakonseptit. Selvitys valmistuu maaliskuun 2017 aikana.

Selvityksen aikana kuullaan keskeisiä sidosryhmiä sekä järjestetään osallistumismahdollisuus äänekoskelaisille sähköisen kyselyn avulla. Pyydämme vastaajia ilmoittautumaan varsinaiseen kyselyyn lähettämällä yhteystietonsa ja sähköpostisoitteensa: 
https://www.webropolsurveys.com/S/5CC82443137BC95B.par

Varsinainen kysely lähetetään vain nimensä ja sähköpostisoitteensa ilmoittaneille.

Voitte jakaa kyselyn ilmoittautumislinkkiä jäsenillenne ja yhteistyötahoillenne. Vastaamalla voitte vaikuttaa!

Kiitos yhteistyöstä!

Lisätietoja antavat FCG:ssä Pauli Santala (puh. 050 556 5272) ja Äänekosken kaupungissa Sakari Aho-Pynttäri (puh. 040 543 1572).

Tiedotteet