Ruokalistamuutokset Suolahden keskuskeittiön rakentamisen aikana

image description

Suolahden keskuskeittiö remontoidaan ja tuotanto siirretään Äänekosken ruokapalveluiden muihin keittiöihin. Remontti alkaa viikolla 42. Remontin aikana on ruokalistassa muutoksia laitekapasiteetin (uunit ja padat) riittämättömyyden takia.

Ruokalistalla tapahtuvat muutokset eivät vaikuta tuotettavan ruoan laatuun tai määrään! 

Muutokset ovat seuraavat: 

Noudatamme 6 viikon kiertävää ruokalistaa, teemaviikot on poistettu remontin ajaksi. Vuosikierron mukaiset juhlapyhät huomioidaan normaalisti ruokalistakierrossa (joulu, pääsiäinen, vappu).  

Voimassaoleva kiertävä 6 viikon ruokalistakokonaisuus noudattaa valtion ravitsemusneuvottelukunnan koulu- ja päiväkotilapsille sekä kokopäivähoidon asiakkaille suunnattuja ravitsemussuosituksia.

Ruokalistalla suurin muutos on ruokien tarjoilupäivien vaihtuminen keskenään. 

Maanantaisin tarjoillaan pääsääntöisesti kappaletavara-ruokia (pihvit, pullat ).

Lohimureke ja pinaattiletut jäävät tauolle remontin ajaksi tuotannollisista tekijöistä johtuen. Remontti kestää arviolta noin vuoden. 

Yhteistyöterveisin
Äänekosken ruokapalvelut

Tiedotteet