Asiointiliikenne (Senior-liikenne)

Suolahden alueen asiointiliikenteen tilausnumero muuttuu 2.1.2020 alkaen – 
Jyvässeudun Taksiautot Oy: 040 826 9743

Palvelevammalla joukkoliikenteellä (Senior-liikenne) tarkoitetaan erityisesti ikääntyvän väestön ja liikuntaesteisten henkilöiden tarpeet tavanomaista joukkoliikennettä paremmin huomioivaa, kaikille avointa joukkoliikennettä. Senior-liikenteellä pyritään tukemaan erityisesti ikääntyvän väestön mahdollisuuksia pärjätä kotonaan ja siihen liittyen hoitaa omatoimisesti asiointia. Liikenteellä voidaan myös täydentää perinteisen joukkoliikenteen katvealueiden palvelutasoa.

Senior-liikenne on avointa liikennettä, joten palvelun käyttäminen ei edellytä päätöksiä. Liikenteestä peritään linja-autotaksan mukainen maksu. Vammaispalvelulain mukaisen kuljetusetuuden saava henkilö saa matkustaa ilman omavastuuta liikenteessä.

Kuljetusten lähtöajat ovat klo 9.00-10.00 ja paluukuljetukset klo 11.00-12.00 välisenä aikana. Liikenteeseen ilmoittaudutaan edellisenä päivänä ja kuljettajalta saa auton tarkemman tuloajan ja lähtöpaikan. Asiakkaat lähtevät kuljetukseen kotitieltä tai -kadulta ja kuljettaja avustaa tarvittaessa kauppakassien kantamisessa.

Aikataulut ja lisätiedot:

Lisätietoja liikenteestä:

  • oman alueen kuljettajalta (yhteystiedot esitteen lopussa)
  • vanhuspalvelun yhteyshenkilöltä puh. 040 523 6010
  • Äänekosken kaupungin vanhustyön henkilöiltä kotikäyntien yhteydessä
  • kuljetussuunnittelija Ville Lipasti puh. 040 835 4720
Muokattu 7.9.2020