Yritystontit ja sijoittuminen 

Nyt on paikka pistää yrityksesi pelistrategia ja sijoittuminen kuntoon. Tutustu tulevaisuuden pelikenttiin, sijoittumispalveluun ja yritystonttitarjontaan.

Nyt on paikka!

Yrityksesi tulevaisuus asuu täällä. Meillä on kuusi kehittyvää kasvun pelikenttää yritystontteineen ja tuhat mahdollisuutta yritysyhteistyöhön. Biotalouskeskittymän liidaama globaali taktiikka ja Nelostie pitää pelimme auki pitkälle tontin rajojen ulkopuolelle. Toimi, koska parhaat pelipaikat jaetaan nyt.

Sijoitu oikein ja valitse yrityksellesi sopiva yritystontti

Äänekosken yritysalueiden kehittämisen pelikenttiin satsataan nyt voimalla. Tutustu business-paikkoihimme ja vapaana oleviin yritystontteihin etenkin jos haet uutta sijoittumispaikka näillä toimialoilla.

- Valmistava teollisuus ja biotalous
- Logistiikka ja tukipalvelut
- Korjaamo- ja huoltamotoiminta
- Matkailu ja ravitsemus

Kotakennäs I

Tämä alue sijaitsee aivan Äänekosken taajaman tuntumassa Nelostien varrella. Alueelle sijoittuva yritys saa suuren huomion 10 000 autoilijalta vuorokaudessa. Kotakennäs I on liikepaikkarakentamisen alue. Siitä kehittyy kaupallinen keskittymä, joka palvelee paikkakuntalaisia sekä ohikulkevia autoilijoita. Alue mahdollistaa myös huoltamoliiketoiminnan.

Lue lisää.

Me hoidamme taktiset hommat!

Markku Rautiainen auttaa uusia yrityksiä sijoittumaan Äänekoskelle ja ohjaa valmentavalla otteella oikeille business-paikoille.

Markku Rautiainen
markku.rautiainen@aanekoski.fi
044 711 4626

Lähetä viesti Markulle!

Äänekoskelainen yrittäjä!

Äänekosken omia yrittäjiä tonttiasioissa palvelee kaupungin maankäyttöpäällikkö:

Juha Koskinen
tontit@aanekoski.fi
020 632 3345

Ajankohtaista  /  Businesspaikat

Äänekosken Kulttuurifoorumissa asukkaat pääsivät osallistumaan Kulttuuri- ja liikuntaohjelman tekemiseen

14.6.2022

Viime viikkoisessa kulttuuritoimen järjestämässä Kulttuurifoorumissa käytiin keskustelua valmistelussa olevasta Äänekosken kaupungin kulttuuri- ja liikuntaohjelmasta, joka laaditaan uuden kaupunkistrategian pohjalta. Liikuntapalvelut kutsuu taas liikuntatoimijat ja liikuntatoiminnasta kiinnostuneet liikuntafoorumiin Äänekosken kaupungintalon valtuustosaliin torstaina 16.6.2022 klo 18-20. Lue lisää ›