Yritystontit ja sijoittuminen 

Nyt on paikka pistää yrityksesi pelistrategia ja sijoittuminen kuntoon.Tutustu tulevaisuuden pelikenttiin, sijoittumispalveluun ja yritystonttitarjontaan.


Nyt on paikka!

Yrityksesi tulevaisuus asuu täällä. Meillä on 6 kehittyvää kasvun pelikenttää yritystontteineen ja tuhat mahdollisuutta yritysyhteistyöhön. Biotalouskeskittymän liidaama globaali taktiikka ja nelostie pitää pelimme auki pitkälle tontin rajojen ulkopuolelle. Toimi, koska parhaat pelipaikat jaetaan nyt.


Sijoitu oikein ja valitse yritystonttisi

Äänekosken yritysalueiden kehittämisen pelikenttiin satsataan nyt voimalla. Tutustu bisnespaikkoihimme ja vapaana oleviin yritystontteihin alta, etenkin jos haet uutta sijoittumispaikka näillä toimialoilla.

- valmistava teollisuus ja biotalous
- logistiikka ja tukipalvelut
- korjaamo- ja huoltamotoiminta
- matkailu ja ravitsemus

Tutustu tontteihin.


Kotakennäs I

Tämä alue sijaitsee aivan Äänekosken taajaman tuntumassa Nelostien varrella. Alueelle sijoittuva yritys saa suuren huomionnoin 10 000 autoilijasta vuorokaudessa. Kotakennäs I on liikepaikkarakentamisen alue. Siitä kehittyy kaupallinen keskittymä, joka palvelee paikkakuntalaisia sekä ohikulkevia autoilijoita. Alue mahdollistaa myös huoltamoliiketoiminnan.

Lue lisää.

Me hoidamme taktiset hommat!

Markku auttaa uusia yrityksiä sijoittumaan Äänekoskelle ja ohjaa valmentavalla otteella oikeille businesspaikoille.

Markku Rautiainen
etunimi.sukunimi(a)aanekoski.fi
044 711 4626

Lähetä viesti Markulle!


Äänekoskelainen yrittäjä!

Äänekosken omia yrittäjiä tonttiasioissa palvelee kaupungin maankäyttöpäällikkö 

Juha Koskinen
tontit(a)aanekoski.fi
020 632 3345