Yritystontit ja sijoittuminen 

Nyt on paikka pistää yrityksesi pelistrategia ja sijoittuminen kuntoon. Tutustu tulevaisuuden pelikenttiin, sijoittumispalveluun ja yritystonttitarjontaan.

Nyt on paikka!

Yrityksesi tulevaisuus asuu täällä. Meillä on kuusi kehittyvää kasvun pelikenttää yritystontteineen ja tuhat mahdollisuutta yritysyhteistyöhön. Biotalouskeskittymän liidaama globaali taktiikka ja Nelostie pitää pelimme auki pitkälle tontin rajojen ulkopuolelle. Toimi, koska parhaat pelipaikat jaetaan nyt.

Sijoitu oikein ja valitse yrityksellesi sopiva yritystontti

Äänekosken yritysalueiden kehittämisen pelikenttiin satsataan nyt voimalla. Tutustu business-paikkoihimme ja vapaana oleviin yritystontteihin etenkin jos haet uutta sijoittumispaikka näillä toimialoilla.

- Valmistava teollisuus ja biotalous
- Logistiikka ja tukipalvelut
- Korjaamo- ja huoltamotoiminta
- Matkailu ja ravitsemus

Kotakennäs I

Tämä alue sijaitsee aivan Äänekosken taajaman tuntumassa Nelostien varrella. Alueelle sijoittuva yritys saa suuren huomion 10 000 autoilijalta vuorokaudessa. Kotakennäs I on liikepaikkarakentamisen alue. Siitä kehittyy kaupallinen keskittymä, joka palvelee paikkakuntalaisia sekä ohikulkevia autoilijoita. Alue mahdollistaa myös huoltamoliiketoiminnan.

Lue lisää.

Me hoidamme taktiset hommat!

Markku Rautiainen auttaa uusia yrityksiä sijoittumaan Äänekoskelle ja ohjaa valmentavalla otteella oikeille business-paikoille.

Markku Rautiainen
markku.rautiainen@aanekoski.fi
044 711 4626

Lähetä viesti Markulle!

Äänekoskelainen yrittäjä!

Äänekosken omia yrittäjiä tonttiasioissa palvelee kaupungin maankäyttöpäällikkö:

Juha Koskinen
tontit@aanekoski.fi
020 632 3345

Ajankohtaista  /  Businesspaikat

Äänekosken kaupunki voi tehdä yhteistyösopimuksia kuntouttavasta työtoiminnasta vielä 1.12.2022 asti

18.11.2022

Äänekosken kaupunki voi tehdä yhteistyösopimuksia kuntouttavan työtoiminnasta sellaisten rekisteröityjen yhdistysten, rekisteröityjen säätiöiden ja rekisteröityjen uskonnollisten yhdyskuntien kanssa, joiden kotipaikka on Äänekoski. Yhteistyösopimukset tulee olla tehtynä 1.12.2022 mennessä, sillä kuntouttava työtoiminta siirtyy hyvinvointialueelle 1.1.2023 ja samoin myös tehdyt yhteistyösopimukset. Myöhemmin yhteistyösopimuksen tekeminen ei ole enää mahdollista. Lue lisää ›

Äänekosken joulukadun avajaisissa pe 18.11. perinteitä ja uusia tuulia

15.11.2022

Äänekosken joulukadun avaus järjestetään tänä vuonna perjantaina 18.11.2022 klo 18 alkaen Keskusaukiolla. Ohjelmassa on tuttuun tapaan kaupungin tervehdyssanat ja Äänekosken Yrittäjät ry:n puheenvuoro, Joulupukin vierailu sekä jouluvalojen sytytys. Esiintymässä on lasten ja nuorten somesensaatio, vatsastapuhuja Sari Aalto. Menossa mukana tonttuilevat Äänekosken teatterin Varjolapset Pilvi Hongan johdolla. Illan kruunaa Lumina Productions:in valoshow, joka nähdään perinteisen ilotulituksen tilalla. Lue lisää ›

Valitus Henttalamäen kaavasta hylättiin: Metsä Groupin kertopuutehdashanke pääsee etenemään

14.11.2022

Hämeenlinnan hallinto-oikeus hylkäsi Suomen luonnonsuojeluliiton Keski-Suomen piiri ry:n valituksen, joka koski kaupunginvaltuuston päätöstä hyväksyä Henttalanmäen asemakaava ja asemakaavan muutos. – Olemme tyytyväisiä, että koko kaava saatiin vahvistettua. Olemme jättäneet tehtaan ympäristölupahakemuksen ja parhaillaan valmistelemme Metsä Groupin hallitukselle investointiehdotusta. Kun ympäristölupahakemus ja investointiehdotus hyväksytään, lähdemme liikkeelle maanrakennustöillä ja tehtaan rakentamisella vuoden 2023 aikana, Metsä Woodin toimialajohtaja Jaakko Anttila kertoo. Lue lisää ›