Paikalliset palvelut ja kivijalkaliikkeet

Äänekoskella paikalliset yrittäjät ovat huomioineet riskiryhmäläisiä muun muassa järjestämällä omia ostosvuoroja ja kotiinkuljetusta sitä tarvitseville. Yrityksiä voi myös kannattaa ostamalla niihin lahjakortteja sekä käyttämällä paikallisten yritysten omia verkkokauppoja.

 

Suolahden ja Hirvaskankaan Apteekit. Voit jouduttaa asiointia ja vähentää lähikontaktia tilaamalla ja maksamalla lääkkeet sekä muut ostokset verkkopalvelussamme www.viherapteekki.fi. Tilauksen voi noutaa veloituksetta apteekeistamme aukioloaikojemme puitteissa. Tervetuloa!

AriHilly - kolme puukkoa ja kaksi kättä -periaatteella teen suomalaisesta puusta kaikenlaista kivaa. Suomalainen puu taipuu upeasti sisustustuotteisiin, lemmikkitarvikkeisiin sekä kalusteisiin. Tuotteeni ovat aina omaa designiani ja omin käsin tehtyjä. Haluan, että töissäni näkyy käsityön jälki. Kurkkaa rohkeasti kauppaani ja ole yhteydessä mikäli haluat minun tekevän jotain juuri sinulle. Minulta voit nimittäin saada uniikin, juuri sinulle suunnitellun tuotteen. Persoonallisuuteni on pelissä mukana.

Askon Taksi on käytettävissä nyt "koronakriisin aikana" ja sen jälkeenkin erilaisissa kuljetus- ja palvelutehtävissä normaalilla henkilöautolla. Henkilökuljetukset, kaupassakäynnit jne. Päivystys 24/7. Lisätietoja: Askon Taksi, Nasseline, Y-3113429-8, Juhani Nahkala Hannulantie 10 44200 Suolahti, p. 045 176 7576, auto 040 772 4323.

Bar Hurmos osallistuu #supportyourlocalbar kampanjaan ja onkin teettänyt special edition paitoja, huppareita yms. Tukemalla Hurmoksen toimintaa tuet myös paikallista painoyritystä! Yhdessä ollaan enemmän kuin erikseen Tuotteita pääset ostamaan osoitteesta: http://barhurmos.fi/verkkis/

Eläintarvike Hissunkissun
Tarjoaa kotiintoimitusta Äänekosken ja Suolahden alueelle sekä Hirvaskankaan suuntaan ilman toimitusmaksua. Tämä palvelu on käytössä toistaiseksi tässä poikkeustilanteessa.
Tilauksen voi tehdä soittamalla kaupalle 050 559 9837.

Euronics Suolahti/Radio ja TV Kella Oy Palvelemme riskiryhmiä sopimuksen mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella. Sovi aika 040 525 4056.

Kartano Kievari 
Tanssi-illat jatkuvat taas syksyllä - osta sarjalippusi nyt ja tanssi edullisesti enemmän. Kymmenen kerran sarjalipulla pääset tansseihin kuin tansseihin edullisella 13€ kertahinnalla (norm. 16€), samalla olet mukana tukemassa tulevaisuuden toimintaamme. Sarjalipun maksuvälineenä verkkopankki, Smartum saldo tai Eazybreak. Voit siis hyödyntää myös hyvinvointiseteleiden sähköisiä versioita tuotetta ostaessasi. 

Katja Noponen Oy                                                                                                                                                  Koronan aiheuttamissa haastavissa henkilöstön sopeuttamistilanteessa voimme auttaa esimerkiksi– mikäli tarvitsevat lisäkäsiä ja voisit tarjota työkokeilupaikan työelämään palaavalle henkilölle palkkakuluitta– tarvitset itse ammatillista kuntoutusta– tarvitset apua henkilöstön sopeuttamistoimiin. Hinnoittelu: Kokonaistilanteen kartoitus ja uravalmentajamme palvelut työkokeilupaikan järjestelyissä on sinulle aina maksutonta. Sopeuttamispalveluistamme annamme ensimmäisen kahden kuukauden ajan sinulle 10% alennuksen koodilla "yrittäjäyhteistyö 2020”. Ota yhteyttä: Heini Lehtonen, uravalmentaja, puh. 040 578 2606, heini.lehtonen@katjanoponen.fi tai Pohjois-Suomen aluepäällikkö Aaro Ukkola p. 050 468 2210, aaro.ukkola@katjanoponen.fi. Lisätietoja löydät myös www.katjanoponen.fi

Kelloliike Tammelin - Palvelemme poikkeustilanteessa asiakkaitamme heidän toiveiden mukaisesti. Mikäli asiointi liikkeessämme ei ole mahdollista, ota meihin yhteyttä, niin järjestämme tuotteen haluamallasi toimitustavalla. Vastaamme nopeasti Facebookissa, Instagramissa, sähköpostilla: kelloliike.tammelin@co.inet.fi tai soittamalla 014-522150.

Keski-Suomen Viestilaitehuolto Oy - Palvelemme normaalisti. Lisäksi noudamme tarvittaessa tietokoneet ja puhelimet huoltoon kotiovelta Äänekosken alueelta. Keski-Suomen Viestilaitehuolto Oy, Harri Honkonen Hämeentie 1 44100 Äänekoski, Puh. 014 513 661. www.vlh.fi, sähköposti info@vlh.fi

Kirpputori Mörön Puoti 

Kokon puutarha - Kokon puutarhan koko valikoima on saatavana verkkokaupasta. Voit tilata orvokit, kesäkukat, tomaatintaimet sekä muut hyötykasvit kätevästi osoitteesta www.kokonpuutarha.fi. Tilauksen voit noutaa maksutta puutarhalta tai tilata kotiinkuljetuksen tai valita matkahuollon toimitusvaihtoehdot kaikkialle Suomeen. Voit verkkokaupan kautta lähettää vaikka muualla asuville iäkkäille kesäkukat. 

Korsi Creative Photography - Korsi Creative Photography ei tällä hetkellä järjestä kuvauksia, mutta lahjakortteja tuleviin kuvauksiin voi ostaa. Lahjakortit ovat voimassa pidennetyn ajan poikkeustilanteesta johtuen. Portfolion ja muita hyödyllisiä vinkkejä nettisivujen lisäksi löydät Korsi Creativen Facebook-sivuilta sekä instagramista @korsicreative.

Majoitus & Kalastus Vonkale Oy - Haluamme kantaa oman kortemme kekoon ja tarjota asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen majoituksen mökeissämme. Olemme saaneet useasti kiitosta mökkiemme siisteydestä ja nyt olemme tehostaneet siivousta entisestään. Tarjoamme myös tämän kevään ajan liinavaatteet talon puolesta, eikä asiakkaan tarvitse tuoda omia mukanaan. Näin haluamme varmistaa vuodevaatteiden hygienisen käytön. Tarjoamme myös paikallisille perheille yksityisen laavuvuoron ja puut käyttöön. Lue lisää täältä.

Natumer - Ekokampaamo ja -kosmetologi. Lisäksi jäsenkorjausta ja turvehoitoja. Myymälässämme kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Myös verkkokauppa. Toimitamme tarvittaessa verkkokaupan tuotteet kotiovellesi Äänekoskella. Lahjakortit liikkeestä ja verkkokaupasta. Kauppakatu 10, 44100 Äänekoski, Avoinna ma-ke 10-18, to-pe 10-19, la 10-15. Ajanvaraukset p. 040 166 2575 tai netissä 24h www.natumer.fi

Niskanen Oy (Power Äänekoski ja Kesport Niskanen) - Palvelemme riskiryhmiä tarvittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Mikäli asiointi liikkeessämme ei onnistu, soita niin sovitaan yhdessä kuinka voisimme auttaa. Toimitamme tuotteet myös suoraan kotiin. Puh. 020 718 9800/Vaihde tai 040 512 6524 / Miina

Parturi-Kampaamo Peikonpää - Toimitamme tarvittaessa myyntituotteet kotiovelle. Auki 9-17 tai sovitusti jos kuulut riskiryhmään. Puh. 050 565 8017.

Perfect Home Riikka Happo - Kauttani sisustus-ja lahjatavaratuotteet. Perfect Home Riikka Happo: tilaukset, kutsut ja kuvastot sekä yritysmyynti 050 534 1929 tai Facebookissa Perfect Home Riikka Happo.

Ruokosuon Torppa - Ruokosuon Torppa tarjoaa käsinkehrättyjä villa-, alpakka- sekä koirankarvalankoja. Langat kehrätään käsin perinteisin menetelmin, jolloin jokainen vyyhti on uniikki. Lankoja saatavissa 1-, 2- ja 3-säikeisinä ja myös sekoitettuina kuituina. Kehrään myös tilauksesta asiakkaiden lemmikkien ja koirien karvoista. Korjaan ja huollan myös rukkeja sekä myyn niitä eteenpäin. Järjestän myös kehruuopetusta ja -yksityistunteja. Lampaiden kerintäpalvelut pien- ja harrastelampoloille. Kannattaa kysyä villoja myös huovutukseen ja askarteluihin. www.ruokosuontorppa.com www.facebook.com/ruokosuontorppa www.instagram.com/ruokosuontorppa

Taksi Rami Hakkarainen - Olen taksiyrittäjä Äänekoskella ja voisin mielelläni hoitaa ihmisille ostoksia kaupasta ja viedä ne kotiin. Maksu käteisellä, jotta saan ostokset maksettua tai pankkisiirrolla tililleni. Jos tulee muitakin hyviä ideoita, niin olen valmis olemaan mukana ja tukemaan riskiryhmäläisiä! Ystävällisin terveisin Taksi Rami Hakkarainen 044 974 3282

Virpikatariina - Haluamme palvella jokaista parhaalla mahdollisella tavalla. Toistaiseksi liike on suljettu keskiviikkoisin, johon voi varata itselleen oman ostosajan klo 10 ja 18 välille. Varaa aika viimeistään edellisenä päivänä. Ajan voi varata tai vaatetta tilata soittamalla tai laittamalla viestiä 014 515 122 tai info@virpikatariina.fi
Kotiinkuljetus 20km säteelle, kauemmaksi postitus. Kuvia löytyy Facebookista sekä virpikatariina.fi ja aina voi soittaa ja kysyä.Voit myös tilata valmiiksi pakattuina ja noutaa itse myymälästä. Maksu joko maksupäätteellä tai laskulla. Käsienpesu myymälän alakerrassa onnistuu ja käytössä on käsidesi.

äijänkäppyrä action outdoor - Ensi kesän opastettujen kalastusretkien ja muiden ohjelmapalvelujen varauskalenterissa on nyt valinnanvaraa! Koski- ja järvikalastusta hyvin varustellulla kalastusveneellä 1 – 4 hengelle, soveltuu myös liikuntarajoitteisille esteettömään kalastukseen. Ohjelmapalvelut esim. kesän polttariporukoille tai virkistyspäivän viettäjille, valikoimassa mm. paintball-pelit. Tapahtumiin saatavilla ruokailut erähenkisesti tulistellen. Meille käy maksuvälineenä myös ePassi, Edenred ja Smartum, tämä etu kannattaa hyödyntää. Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä! https://www.aijankappyra.com/Facebook

Äänekosken seurakunta - Joka sunnuntai klo 10 pidetään jumalanpalvelus siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Jumalanpalvelukset striimataan ja lähetetään internetissä. Linkki jumalanpalvelukseen tulee seurakunnan kotisivulle. Lisäksi Äänekosken kirkko on auki sunnuntaisin klo 11-13 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Myös yksityisehtoollinen on mahdollinen.