Hakeminen ja maksut

Hakemus jätetään sähköisesti eAsioinnin kautta

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, kuitenkin viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarpeen alkamista. Äkillisessä hoidon tarpeessa hakemus tulee toimittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen varhaiskasvatuksen alkamisajankohtaa.

Kaikkia uusia hoitopaikkoja koskeviin tiedusteluihin vastaavat perhepäivähoidon ohjaajaperhepalvelujohtaja ja päiväkodinjohtajat.

Ohjeet sähköisen hakemuksen täyttämiseen:

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole teknisesti mahdollista, hakulomakkeen voi hakea päiväkodista tai kaupungintalolta. Voit myös tulostaa hakemuksen alla olevasta Tulostettavat lomakkeet -kohdasta

Asiakasmaksut

Asiakasmaksuihin liittyviin tiedusteluihin vastaavat perhepäivähoidon ohjaajapäiväkodinjohtajattoimistosihteerit ja perhepalvelujohtaja.

Maksulaskuri

Tulostettavat lomakkeet

Tietosuojavaltuutetun ohje sähköpostin käytöstä sosiaalihuollossa (pdf)

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi (ääkkösistä pisteet pois eli ä>a ja ö>o)

Sähköpostiosoitteita ei suositella käytettäväksi tietosuojalain piiriin kuuluvien tai muuten salassa pidettävien tietojen lähetykseen. Kyse on avoimesta internet sähköpostista, jossa viestin lähettäjää ei voida tunnistaa eikä viestiä salata. Suojaamattoman sähköpostiyhteyden kautta voidaan kysyä yleistä neuvontaa.