Sähköiset päätökset

Lue sähköiset päätökset tästä linkistä

Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun päätös hakemastasi palvelusta on tehty.

Päätös varhaiskasvatuspaikasta
Kun saat eAsiointiin päätöksen lapsesi varhaiskasvatuspaikasta, varmista paikka vastaanotetuksi tai peru se kahden viikon kuluessa päätöksen vastaanottamisesta ilmoittamalla asiasta päätöksen tekijälle tai perhepalvelutoimistoon.

Päätös esiopetuspaikasta
Kun saat eAsiointiin päätöksen lapsesi esiopetuspaikasta, sinun ei tarvitse vahvistaa paikkaa vastaanotetuksi. Mikäli lapsi ei tarvitse myönnettyä esiopetus-/varhaiskasvatuspaikkaa, ilmoita siitä välittömästi päätöksen tekijälle tai perhepalvelutoimistoon.

Maksupäätös
Varhaiskasvatuksen asiakasmaksu määritellään perheen tulojen ja perhekoon perusteella. Mikäli tulotiedot puuttuvat, maksu määräytyy korkeimman taksan mukaan. Tuloselvityskaavake liitteineen tulee toimittaa kuukauden kuluessa hoidon alkamisesta varhaiskasvatuspaikkaan tai perhepäivähoidon ohjaajalle. Jos tulotietojen toimittaminen viivästyy (esim. päivärahapäätös), ole yhteydessä varhaiskasvatuspaikan esimieheen. Asiakkaalla on myös mahdollisuus hyväksyä korkein asiakasmaksu, jolloin tulotietoja ei tarvitse toimittaa (tulotietolomakkeessa tai sähköisessä varhaiskasvatushakemuksessa tulee olla rasti tässä kohdassa). Linkki maksulaskuriin

Kun saat sähköisen maksupäätöksen, tarkista se heti. Tarvittaessa ole yhteydessä päätöksen tekijään.

Muokattu 29.5.2018