Yhteystiedot

Posti- ja käyntiosoitteet

Postiosoite: Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
Käyntiosoite: Äänekosken kaupungintalo, Hallintokatu 4, Äänekoski

Kaupungin henkilöstö on tavattavissa vain sopimuksen mukaan. Tapaamisista sovitaan tavoitellun henkilön tai tämän sihteerin kanssa. Kaupungintaloon saapuvia vieraita pyydetään ilmoittautumaan aulan palvelupisteeseen. Vieraat noudetaan palvelupisteen luota.

Sähköpostiosoitteet

Kaikki kaupungille tarkoitettu virallinen sähköposti (esim. hakemukset, tarjoukset, ehdotukset, tietopyynnöt ja oikaisuvaatimukset) tulee lähettää kaupungin kirjaamon sähköpostiosoitteella kirjaamo[at]aanekoski.fi.

Pyydämme huomaamaan, että salassapidettäviä tietoja tai asiakirjoja ei saa lähettää sähköpostitse. Salassapidettäviä tietoja ovat esim. yksittäisen henkilön terveydentilaa, sosiaalista tai taloudellista asemaa tai perhesuhteita koskevat tiedot. Myös yritysten liikesalaisuudet voivat olla salassapidettäviä tietoja.

Salassapidettäviä tietoja ja asiakirjoja voi lähettää kaupungille Securemail-turvapostipalvelun kautta. Lähettäjän tulee ensiksi rekisteröidä käyttämänsä sähköpostiosoite Securemailiin. Rekisteröinti on maksuton.

https://securemail.aanekoski.fi

Kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@aanekoski.fi. (Ääkkösistä pisteet pois eli å>a, ä>a, ö>o.)

Puhelinnumerot

Puhelinvaihde 020 632 2000

Puhelinvaihde on avoinna:

  • maanantaista torstaihin klo 8.00-11.30 ja 12.15-15.45
  • perjantaisin klo 8.00-11.30 ja 12.15-15.00

Puhelinvaihde on kuitenkin suljettuna pyhäpäivinä, muina yleisinä vapaapäivinä ja erikseen ilmoitettuina loma-aikoina.

Puhelinluettelo