Lasten ja nuorten liikuntaryhmät – SporttiPT

SporttiPt toiminta liikuttaa nuoria heidän omien toiveidensa ja lähtökohtiensa pohjalta matalalla kynnyksellä. Sovi tapaamisaika SporttiPT:n kanssa ja etsitään yhdessä sinulle sopiva liikuntamuoto! Tarjolla on myös nuorten omia ryhmiä, mikäli haluat päästä liikkumaan yhdessä mukavan porukan kanssa! 

Mikä SporttiPT?

SporttiPT on maksutonta liikuntaneuvontaa 12-29-vuotiaille nuorille. Liikuntaneuvontaauttaa liikuntamotivaation ja sopivan liikuntamuodon löytämisessä, sekä antaa tukea liikunnan mielekkäälle aloittamiselle tai jatkamiselle. 

Mahdollisuus osallistua ohjattuun kuntosaliryhmään tai aloittaa omatoiminen kuntosaliharjoittelu opastuksen jälkeen.

Ohjatut kuntosaliryhmät

  • Ryhmät tauolla kesä-heinäkuun 2023. Ryhmät jatluvat elokuussa viikolla 34. 
  • Äänekoskella liikuntatalon kuntosalilla maanantaisin klo 15-16.30 
  • Suolahden uimahallin kuntosalilla keskiviikkoisin klo 15-16.30 
  • Ota yhteyttä SporttiPT liikunnanohjaajaan mikäli kiinnostuit.  

Kenelle SporttiPT sopii?

Jos liikkumisen määrä on vähäinen taioma kiinnostus liikuntaan on kadonnut - apua voi löytyä liikuntaneuvonnasta. Jos olet kiinnostunut aloittamaan kuntosaliharjoittelun ja tarvitset siihen tukea.

Miten mukaan?

SporttiPT:lle voi varata ajan itse tai nuoren huoltaja voi ottaa yhteyttä. Voit soittaa, laittaa viestiä WhatsApp-sovelluksen kautta tai lähettää sähköpostia. SporttiPT:lle voi tulla myös terveydenhoitajan tai muun ammattihenkilön lähetteellä tai vaikkapa liikunnanopettajan suosituksesta. SporttiPT:lle voi tulla yksin tai ohjaajan kanssa (esim. nuorisotyöntekijä / perheohjaaja).

Missä ja milloin?

Ajanvarauksella erikseen sovitussa paikassa Äänekosken alueella (mahdollista myös koulupäivän aikana). SporttiPT-tapaamisia on yksilöllinen määrä.

Lisätietoa toiminnasta ja ajanvaraukset:

Liikunnanohjaaja
Maria Heikkinen
040 190 2748
maria.heikkinen@aanekoski.fi

Liikuntapalvelut