Perusavustukset

Vapaa-aikalautakunta myöntää vuosittain perusavustuksia rekisteröityjen äänekoskelaisten kulttuuri-, liikunta-, nuoriso-, kylä-, sekä sosiaali- ja terveysalan yhdistysten säännölliseen toimintaan. Perusavustukset myönnetään kerran vuodessa ja myönnetty avustus voi olla korkeintaan 50 % yhdistyksen kokonaismenoista.

Hakuohjeet

Vuoden 2020 perusavustusten hakuaika on 16.3.-17.4.2020. Hakemus on toimitettava vapaa-aikatoimistoon pe 17.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Avustushakemus hylätään, mikäli se saapuu määräajan jälkeen.

Perusavustuksia haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella, johon tunnistaudutaan henkilökohtaisella pankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Lomakkeessa ei ole välitallennusmahdollisuutta, joten suosittelemme vastaamaan kysymyksiin ensin tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopiomaan ne siitä lomakekenttiin. Huom. liitteiden maksimiko sähköisessä hakemuksessa on 4 megatavua ja liitteiden maksimimäärä 5.    

Hakemuslomakkeeseen tarvittavat tiedot voit käydä katsomassa tästä.  

Avustushakemuksen voi toimittaa vapaa-aikatoimistoon myös tulostettavalla hakulomakkeella, joka täytetään sähköisesti, tulostetaan ja allekirjoitetaan tai tulostetaan, täytetään käsin ja allekirjoitetaan, jonka jälkeen hakemus toimitetaan joko sähköpostin liitteenä skannattuna osoitteeseen liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postilla osoitteeseen:

Äänekosken kaupunki
Vapaa-aikalautakunta
Kalevankatu 2
44100 Äänekoski

Vapaa-aikalautakunta pyrkii tekemään avustuspäätökset toukokuun loppuun mennessä.

Avustusten jakoperusteet