Perusavustukset

Vapaa-aikalautakunta myöntää vuosittain perusavustuksia rekisteröityjen äänekoskelaisten kulttuuri-, liikunta-, nuoriso-, kylä-, sekä sosiaali- ja terveysalan yhdistysten säännölliseen toimintaan. Perusavustukset myönnetään kerran vuodessa ja myönnetty avustus voi olla korkeintaan 50 % yhdistyksen kokonaismenoista.

Hakuohjeet

Vuoden 2019 perusavustusten hakuaika on päättynyt 5.4.2019.

Avustushakemus hylätään, mikäli se saapuu määräajan jälkeen.

Perusavustuksia haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella, johon tunnistaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Lomakkeessa ei ole välitallennusmahdollisuutta, joten suosittelemme vastaamaan kysymyksiin ensin tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopiomaan ne siitä lomakekenttiin. Huom. liitteiden maksimiko sähköisessä hakemuksessa on 4 megatavua ja liitteiden maksimimäärä 5.    

Hakemuslomakkeeseen tarvittavat tiedot voit käydä katsomassa tästä.  

Avustushakemuksen voi toimittaa vapaa-aikatoimistoon myös tulostettavalla hakulomakkeella, joka täytetään sähköisesti, tulostetaan ja allekirjoitetaan tai tulostetaan, täytetään käsin ja allekirjoitetaan, jonka jälkeen hakemus toimitetaan joko sähköpostin liitteenä skannattuna osoitteeseen liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postilla osoitteeseen:

Äänekosken kaupunki
Vapaa-aikalautakunta
Kalevankatu 2
44100 Äänekoski

Vapaa-aikalautakunta pyrkii tekemään avustuspäätökset toukokuun puoliväliin mennessä.

Avustusten jakoperusteet

Lisätietoa

Kulttuuritoimen, liikuntatoimen, kyläyhdistysten, sekä sosiaali- ja terveysalan perusavustusten osalta: vs.vapaa-aikajohtaja Jukka-Pekka Pohjolainen 020 632 32 59 jukka-pekka.pohjolainen(at)aanekoski.fi

Nuorisoalan perusavustusten osalta: Nuorisosihteeri Mika Inkeroinen 0400 776 205 mika.inkeroinen(at)aanekoski.fi