Lainojen uusinta ja aineistohaku

Äänekosken kirjastot kuuluvat Keski-kirjastokimppaan. Voit uusia lainoja, tehdä varauksia ja hakuja aineistosta Keski-kirjastojen yhteisessä verkkokirjastossa.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Toimipisteiden aukioloajat ja yhteystiedot. Kaikkien toimipisteiden sijainnit kartalla, ajo-ohjeet ja tiedot palveluista löytyvät valtakunnallisesta Kirjastohakemistosta.

TIEDOTTEET

Kirjastoissa käytössä kesäkauden aukioloajat 1.6.-31.8.

Tarkemmat aukiolotiedot löydät Yhteystiedot ja aukioloajat -välilehdeltä.

Sumiaisten ja Konginkankaan kirjastot

Toimipisteillä ei enää ole erillisiä kesäaukioloaikoja, vaan ne ovat avoinna omatoimisesti MA - SU klo 8.00 - 21.00 ympäri vuoden. Henkilökunta on paikalla asiakaspalveluaikoina (TI klo 12.00 - 19.00 KE ja TO klo 8.00 - 15.00.) Loma-aikojen poikkeukset palveluaikoihin:

Sumiaisten kirjasto
Viikolla 29 (15.-21.7.) ei asiakaspalvelua

Konginkankaan kirjasto
Viikolla 30 (22.-28.7.) ei asiakaspalvelua


PIN-koodi käyttöön lainausautomaateilla kaikissa kirjastoissa

Lainausautomaateilla otetaan tietoturvasyistä käyttöön PIN-koodikysely kaikissa Äänekosken kirjastoissa. Jatkossa automaateilla voi lainata, uusia lainoja ja tarkastella omia lainatietoja (varaukset, maksut) syöttämällä lukusäteelle ensin kirjastokortin ja näppäilemällä näytölle 4-numeroisen PIN-koodin. Sama koodi on käytössä kirjautumiseen Keski-kirjastojen verkkokirjastossa ja e-aineistopalveluissa. Asiakaspalvelutiskiltä lainattaessa tai palautettaessa ei tarvita PIN-koodia.

Omatoimiajat käyttöön Sumiaisten ja Konginkankaan kirjastoissa


Kirjastot ovat nyt käytössä joka päivä klo 8.00 - 21.00.

Kun henkilökunta ei ole paikalla, sisään pääsee kirjautumalla ulko-ovien kortinlukijaan Keski-kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Kuukauden suosikit

ÄÄNEKOSKEN KIRJASTOJEN UUTUUDET JA VARATUIMMAT 
KESÄKUU 2019 

Keski-kirjastojen e-aineistopalvelut

Täältä löydät kirjat, äänikirjat, musiikin ja lehdet, joita voi käyttää verkossa kirjastossa tai kotona kirjastokortilla ja PIN-koodilla