Kirjastojen aukioloajat 1.9. alkaen

Äänekosken pääkirjasto

MA - PE 10 - 19 (omatoimitunnit klo 10 - 12, ei asiakaspalvelua)
LA 10 - 14
SU SULJETTU

Pääkirjaston lehtisali
MA - PE 8 - 19
LA 10 - 14
SU 12 - 15

Suolahden kirjasto

MA - KE 12 - 19
TO - PE 10 - 16
LA - SU SULJETTU

Suolahden kirjaston lehtisali
MA - KE 8 - 19
TO - PE 8 - 16
LA - SU 8 - 16

Kirjaston aukioloaikojen ulkopuolella lehtisali on käytössä omatoimisesti kirjautumalla sisään kirjastokortilla ja PIN-koodilla

 

Sumiaisten ja Konginkankaan kirjastot

MA - SU 8 - 21

Henkilökunta paikalla:
TI 12 - 19
KE - TO 8 - 15

Kun henkilökunta ei ole paikalla, kirjastot ovat käytössä omatoimisesti kirjautumalla sisään kirjastokortilla ja PIN-koodilla

 

Muutoksia kirjastojen palveluissa korona-aikana

Kirjastot ovat auki toistaiseksi normaalisti, mutta kaikista ryhmäkäynneistä täytyy sopia etukäteen! Vierailulle pääsee yksi ryhmä kerrallaan, ja käynnit pyritään ajoittamaan aamupäiville (klo 8.00 alkaen) ennen tilojen avautumista muille asiakkaille.

Sumiaisten ja Konginkankaan kirjastoissa sekä pääkirjastossa omatoimituntien (klo 10 12) aikana vierailevia ryhmiä pyydetään huolehtimaan hygieniaohjeiden noudattamisesta ja turvavälien pitämisestä tiloissa liikkuviin muihin asiakkaisiin.

Pääkirjaston Hoikkassalin näyttelyt ovat auki kirjaston aukioloaikojen mukaan.

Tulethan kirjastoon vain terveenä ja oireettomana, huolehdi turvavälin pitämisestä ja hyvästä käsihygieniasta (käsidesiä on asiakkaille saatavilla kaikissa kirjastoissa). Kirjastoissa asiointia koskevat THL:n yleiset ohjeistukset julkisissa tiloissa liikkumisesta.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Toimipisteiden aukioloajat ja yhteystiedot. Kaikkien toimipisteiden sijainnit kartalla, ajo-ohjeet ja tiedot palveluista löytyvät valtakunnallisesta Kirjastohakemistosta.

Lainojen uusinta ja aineistohaku

Äänekosken kirjastot kuuluvat Keski-kirjastokimppaan. Voit uusia lainoja, tehdä varauksia ja hakuja aineistosta Keski-kirjastojen yhteisessä verkkokirjastossa.

Keski-kirjastojen e-aineistopalvelut

Täältä löydät kirjat, äänikirjat, musiikin ja lehdet, joita voi käyttää verkossa kirjastossa tai kotona kirjastokortilla ja PIN-koodilla

Kuukauden suosikit

ÄÄNEKOSKEN KIRJASTOJEN UUTUUDET JA VARATUIMMAT 

SYYSKUU 2021