Tiedotteet

Muutoksia kirjastojen palveluissa korona-aikana

Kirjastot ovat auki muutoin normaalisti, mutta ryhmävierailut on keskeytetty 7.3. asti! Pääkirjaston Hoikkassalin näyttelyt ovat auki kirjaston aukioloaikojen mukaan.

Tulethan kirjastoon vain terveenä ja oireettomana, huolehdi turvavälin pitämisestä ja hyvästä käsihygieniasta (käsidesiä on asiakkaille saatavilla kaikissa kirjastoissa). Kirjastoissa asiointia koskevat THL:n yleiset ohjeistukset julkisissa tiloissa liikkumisesta.

Pääkirjaston VHS-digitointi ei toistaiseksi käytössä

Pääkirjaston musiikkiosaston digitointipisteellä päivitetään VHS-digitointilaitteistoa ja -ohjelmistoa. Muiden tallenteiden (C-kasetit, LP-levyt, diat, valokuvat) digitointivälineet ovat normaalisti käytössä.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Toimipisteiden aukioloajat ja yhteystiedot. Kaikkien toimipisteiden sijainnit kartalla, ajo-ohjeet ja tiedot palveluista löytyvät valtakunnallisesta Kirjastohakemistosta.

Keski-kirjastojen verkkokirjasto on uudistunut

Keski-kirjastot ovat liittyneet valtakunnalliseen Finna-palveluun ja verkkokirjastomme on on nyt nimeltään Keski-Finna. Lue lisää uuden palvelun käytöstä täältä.

Lainojen uusinta ja aineistohaku

Äänekosken kirjastot kuuluvat Keski-kirjastokimppaan. Voit uusia lainoja, tehdä varauksia ja hakuja aineistosta Keski-kirjastojen yhteisessä verkkokirjastossa.

Keski-kirjastojen e-aineistopalvelut

Täältä löydät kirjat, äänikirjat, musiikin ja lehdet, joita voi käyttää verkossa kirjastossa tai kotona kirjastokortilla ja PIN-koodilla

Koululaisvierailut ja lukudiplomit

Kuukauden suosikit

ÄÄNEKOSKEN KIRJASTOJEN UUTUUDET JA VARATUIMMAT 

HELMIKUU 2021

Ajankohtaista  /  Kirjasto