Itsenäisyyspäivän aukiolot kirjastoissa

Äänekosken kirjasto
ma 6.12. SULJETTU
Suolahden kirjasto
ma 6.12. SULJETTU, lehtisali omatoimikäytössä klo 8.00-16.00 (sisäänkirjautuminen kirjastokortilla ja PIN-koodilla)
Sumiaisten ja Konginkankaan kirjastot
ma 6.12. omatoimikäytössä klo 8.00 - 21.00 (sisäänkirjautuminen kirjastokortilla ja PIN-koodilla)

Pääkirjaston ulko-ovien remontti viikolla 49

Kirjaston sisäänkäynti remontoidaan kahdessa osassa. Ulko-ovet uusitaan 7.–12.12. ja sisäovet myöhemmin. Remontin aikana käynti kirjastoon alakerran Hoikkassalin takaovesta, rannan puolelta. Oviremontin aikana palautusluukut ovat pois käytöstä. Eräpäiviä remontin ajalle ei tule ja lainoja voi palauttaa aukioloaikoina Hoikkassalissa olevaan palautuspisteeseen.

Pääkirjaston aukioloajat viikolla 49

MA 6.12. SULJETTU

TI - PE 7.–10.12. klo 8.00 – 16.00 (omatoimitunnit klo 8–12, asiakaspalvelu klo 12–16)
LA - SU 11.–12.12. kirjasto ja lehtisali SULJETTU

Ryhmäkäynnit: 7.–13.12. pääkirjastossa ei järjestetä opastettuja vierailukäyntejä, mutta ryhmät voivat vierailla palauttamassa ja lainaamassa aineistoa.
Pyydämme varaamaan ryhmälle käyntiajan neuvonnasta.

Asiointi ja ryhmävierailut kirjastoissa

Kirjastoissa on voimassa julkisia sisätiloja koskeva suositus kasvomaskin käytöstä. Maskeja suositellaan käytettäväksi julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa silloin, kun lähikontakteja ei voida välttää. Tulethan kirjastoon vain terveenä ja oireettomana, huolehdi turvavälin pitämisestä ja hyvästä käsihygieniasta (käsidesiä on asiakkaille saatavilla kaikissa kirjastoissa). Kirjastoissa asiointia koskevat THL:n yleiset ohjeistukset julkisissa tiloissa liikkumisesta.

Vieraileville ryhmille suosittelemme käyntiajan varausta etukäteen kirjaston neuvonnasta. Sumiaisten ja Konginkankaan kirjastoissa sekä pääkirjastossa omatoimituntien (klo 10 12) aikana vierailevia ryhmiä pyydetään huolehtimaan hygieniaohjeiden noudattamisesta ja turvavälien pitämisestä tiloissa liikkuviin muihin asiakkaisiin.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Toimipisteiden aukioloajat ja yhteystiedot. Kaikkien toimipisteiden sijainnit kartalla, ajo-ohjeet ja tiedot palveluista löytyvät valtakunnallisesta Kirjastohakemistosta.

Lainojen uusinta ja aineistohaku

Äänekosken kirjastot kuuluvat Keski-kirjastokimppaan. Voit uusia lainoja, tehdä varauksia ja hakuja aineistosta Keski-kirjastojen yhteisessä verkkokirjastossa.

Keski-kirjastojen e-aineistopalvelut

Täältä löydät kirjat, äänikirjat, musiikin ja lehdet, joita voi käyttää verkossa kirjastossa tai kotona kirjastokortilla ja PIN-koodilla

Kuukauden suosikit

ÄÄNEKOSKEN KIRJASTOJEN UUTUUDET JA VARATUIMMAT 

JOULUKUU 2021

Ajankohtaista  /  Kirjasto