Keski-kirjastojen eKirjasto 

Kokoelmat suoraan verkossa

E-lehdet

 

ePress sisältää kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä, luku vain Keski-kirjastojen koneilla. 

eMagz sisältää kotimaisia aikakauslehtiä, mm. Kamera, Ilta-Sanomat, Urheilulehti, Seiska, Oma aika, Koti ja keittiö, Elle ja Fit. Keski-kirjastojen eMagz-aikakauslehtipalvelu on kokeilu, joka jatkuu vuoden 2018 elokuuhun asti.  Etäkäyttö toimii kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

PressReader sisältää digitoituja sanomalehtiä eri puolilta maailmaa, mukana myös aikakauslehtiä. Yhteensä yli 3000 lehteä 100 maasta ja noin 60 eri kielellä. Käytettävissä Keski-kirjastojen koneilla, myös etäkäyttö kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

E-kirjat

 

Keski-kirjastojen e-kirjat - kotona ja kirjastossa. Keski-kirjastojen e-kirjakokoelmasta voit lainata yli tuhat eri julkaisua e-kirjoina, e-äänikirjoina ja yksittäisinä LongPlay-artikkeleina. Kokoelmaa täydennetään jatkuvasti. E-kirjat hankitaan kotimaiselta Ellibsiltä, joka on myös toteuttanut palvelun. Kirjojen lainaamiseen tarvitset Keski-kirjastokortin ja siihen kirjastosta saatavan PIN-koodin. Kokoelman selaamiseen ei tarvita kirjautumista.

E-musiikki

 

Naxos Music Library -musiikinkuuntelupalvelu sisältää yli miljoona kappaletta klassista, jazzia ja maailmanmusiikkia ja on käytettävissä Keski-kirjastojen kirjastokorteilla kotona tai kirjastossa.

Rockway -verkkomusiikkikoulussa voit opiskellla soittoa, laulua ja äänittämistä kotimaisilla stream-verkkokursseilla. Kirjastojen tarjoamassa valikoimassa on yhteensä 30 kurssia alkeistasosta pidemmälle edistyneille harrastajille suunnattuihin kursseihin. Palvelun käyttöön tarvitaan kirjastokortti ja PIN-koodi.