Celia-kirjaston äänikirjat

Onko tekstin lukeminen sinullevaikeaa esimerkiksi lukivaikeuden, lihassairauden tai näön heikentymisenvuoksi?

Äänikirja voi auttaa, kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa.Celian palvelut on tarkoitettu kaikille, joille painetun tekstin lukeminen onvamman, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi hankalaa.

Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisenasiantuntijakeskus, joka tukee yhdenvertaisuutta lukemisessa ja oppimisessa.Celia tuottaa kirjoja saavutettavassa muodossa, mm. äänikirjoina.Celia-kirjaston äänikirjakokoelmassa on tällä hetkellä noin 40 000 äänikirjaa,ja kokoelma kasvaa koko ajan.

Celian verkkoasiakkaaksivoi liittyä Äänekosken ja Suolahden kirjastojen kautta varaamalla ajan asiakaskeskusteluun (ks. kirjastojen yhteystiedot).

Kirjastostasaa verkkotunnukset, joilla Celian äänikirjoja voi kuunnella ja ladata verkonkautta. Tunnusten saaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta.

Josverkkopalveluiden käyttö ei luonnistu, voi kirjaston kautta liittyä Celiankirjakerhoasiakkaaksi ja saada max.5 Celian äänikirjaa kuukaudessa kotiinpostitse. Keski-kirjastosta voi lainata myös Celian fyysisiä äänikirjoja. Niitävoi kuunnella esimerkiksi tietokoneella, mp3- tai dvd-soittimella taierityisellä Daisy-soittimella.

Lisätietoja valtakunnallisen Celia-kirjaston sivuilta

Celian CD-äänikirjat Äänekosken kirjastoissa

(lainaus lukemisesteisille)

 

CELIAN ÄÄNIKIRJAT (UUTUUSLUETTELO)

 

CELIAN ÄÄNIKIRJAT (AIKUISET)

 

CELIAN ÄÄNIKIRJAT (LAPSET JA NUORET)

Ajankohtaista  /  Celia-äänikirjat