Äänekosken taidemuseo

Taidemuseon perusnäyttelyssä voi ihailla mm. Hugo Simbergin tunnettua Köynnöspoika-luonnosta. Vaihtuvissa näyttelyissä Ari Liimatainen - Maailma päättyy happotorniin. HUOM! Valtioneuvoston linjauksen mukaan museot suljetaan 18.3.2020 alkaen toistaiseksi. Näyttely on siis päättynyt.

 

Koskelan setlementti

Koskelan setlementti ylläpitää kansalaisopistoa ja järjestää mm. tanssin opetusta, kuvataidekoulua ja muuta toimintaa nuorille ja lapsille. 

Ala-Keiteleen musiikkiopisto

Ala-Keiteleen musiikkiopisto (AKMO) on taideoppilaitos, joka antaa oppilaan yksilölliset ominaisuudet huomioon ottavaa musiikin- ja soitonopetusta sekä harrastajille että musiikin ammattilaisiksi aikoville. Opintojen tavoitteena on soittotaidon perusteiden oppiminen, niiden edelleen kehittäminen sekä elinikäisen myönteisen musiikkisuhteen luominen. Ylläpitäjänä toimii Äänekosken kaupunki.

Ajankohtaista  /  Kulttuuri

Onnellinen mies

Tapahtuma
Tapahtuma

Ke 17.6.2020 - La 8.8.2020
Klo 15 ja 19

Teatteri Eurooppa Neljän Onnellinen mies valloittaa Kievarin Kesäteatterin! Arto Paasilinnan hirtehinen klassikkoteos vie katsojat Kuusmäelle, jossa kunnan vanha hallinto alkaa natista liitoksissaan siltainsinööri Jaatisen saapuessa paikkakunnalle. Tappojoen silta käy ahtaaksi Jaatisen ja kunnanisien mittelössä ja niin vain onnistuu yksi mies kaatamaan koko vanhan hallinnon - ja siinä sivussa muutaman naisenkin! Lue lisää ›

PERUTTU Juuret Keski-Suomessa 2020

Tapahtuma
Tapahtuma

Pe 26.6.2020 - Su 28.6.2020
Perjantaina 13.30, lauantaina 10.00, sunnuntaina 10.00

PERUTTU Tule kokemaan hieno kesäinen viikonloppu Konginkankaan syleilyssä! Juuret Keski-Suomessa -tapahtuma kutsuu sinut viettämään aikaa ystävien seuraan. Oletpa vanha tuttu tai uusi kasvo, olet tervetullut mukaan. Viikonloppu on täynnä mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaa. Tapahtuma järjestetään Konginkankaan Kyläpäivien yhteydessä 26. - 28.6.2020. Lue lisää ›