Suolahtisali

Suolahtisali ulkoa talvella
Sirkanpolku 3, 44200 Suolahti

Suolahtisali on yksityisen Suokiinteistöt Oy:n omistama esitys-, koulutus- ja tapahtumatila, jossa Äänekosken kaupunki on vuokralaisena. Äänekosken kaupungin kulttuuritoimi vuokraa tilaa eri käyttäjätahoille sekä tuottaa osittain itse Suolahtisalin ohjelmatoimintaa. Suolahtisali soveltuu hyvän akustiikkansa ansiosta esiintymis-, kokous- ja koulutustilaksi. Salissa on istumapaikat 380 hengelle, sekä Steinway D-mallin konserttiflyygeli. Äänentoisto- ja valotekniikasta on sovittava erikseen. 

Huom. markkinoinnissa mainittava lipunmyynnin yhteydessä tapahtumapaikkakuntana Äänekoski.

Tapahtumakalenteri

Suolahtisalin varaukset

Suolahtisalin käyttövuorot myönnetään vuodeksi eteenpäin keväällä tapahtuvan haun jälkeen. Vuorojen myöntämisen jälkeen kulttuuritoimi vuokraa tilaa varausjärjestyksessä, kulttuuri[at]aanekoski.fi, 040 186 3276.

Salin varaukset tehdään alla olevan lomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa tilojen käyttömaksuista voi tiedustella myös puhelimitse.

Tilojen käyttövuorohakemus (pdf)

Hakemus toimitetaan sähköpostilla kulttuuri@aanekoski.fi
tai postitse osoitteeseen: Äänekosken kaupunki, vapaa-aikatoimisto, Palomäenkatu 2, 44100 Äänekoski.

Tiedustelut: kulttuuri[at]aanekoski.fi
Kulttuurituottaja 040 186 3276
Salitekniikka: kulttuuriohjaaja 0400 794 414

Lataa käyttöehdot tästä (pdf).

Lataa kaupungin tilojen käyttömaksut tästä (pdf)

Varatessanne tilaa, huomioikaa, että salissa ei ole kahvilapalveluja tai narikasta vastaavaa henkilökuntaa, vaan tapahtumanjärjestäjän on huolehdittava näistä palveluista itse. Voit halutessasi kysyä kahvilapalveluita täältä ja narikkapalveluita Suolahden Urholta / Pertti Rahkonen puh. 040 583 5589, perttirahkonen1[at]gmail.com.

Istumapaikkajärjestys ja pohjapiirros
Suolahtisalin istumapaikkajärjestys ja pohjapiirros

Suolahtisalin kuvia

Muokattu 17.8.2021