Suolahtisali

Suolahtisali ulkoa talvella
Sirkanpolku 3, 44200 Suolahti

Suolahtisali on yksityisen Suokiinteistöt Oy:n omistama esitys-, koulutus- ja tapahtumatila, jossa Äänekosken kaupunki on vuokralaisena. Äänekosken kaupungin kulttuuritoimi vuokraa tilaa eri käyttäjätahoille sekä tuottaa osittain itse Suolahtisalin ohjelmatoimintaa. Suolahtisali soveltuu hyvän akustiikkansa ansiosta esiintymis-, kokous- ja koulutustilaksi. Salissa on istumapaikat 360 hengelle, sekä Steinway D-mallin konserttiflyygeli. Äänentoisto- ja valotekniikasta on sovittava erikseen. 

Huom. markkinoinnissa mainittava lipunmyynnin yhteydessä tapahtumapaikkakuntana Äänekoski.

Tapahtumakalenteri

Suolahtisalin varaukset

Suolahtisalin käyttövuorot myönnetään vuodeksi eteenpäin keväällä tapahtuvan haun jälkeen. Vuorojen myöntämisen jälkeen kulttuuritoimi vuokraa tilaa varausjärjestyksessä, kulttuuri[at]aanekoski.fi, 040 194 7982.

Salin varaukset tehdään alla olevan lomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa tilojen käyttömaksuista voi tiedustella myös puhelimitse.

Tilojen käyttövuorohakemus (pdf)

Hakemus toimitetaan sähköpostilla kulttuuri@aanekoski.fi
tai postitse osoitteeseen: Äänekosken kaupunki, kulttuuritoimi, Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski.

Tiedustelut: kulttuuri[at]aanekoski.fi
Kulttuurituottaja 040 194 7982
Tekniikka:Tapahtumateknikko 040 539 1306

Lataa käyttöehdot tästä (pdf).

Lataa kaupungin tilojen käyttömaksut tästä (pdf)

Varatessanne tilaa, huomioikaa, että salissa ei ole kahvilapalveluja tai narikasta vastaavaa henkilökuntaa, vaan tapahtumanjärjestäjän on huolehdittava näistä palveluista itse. Voit halutessasi kysyä kahvilapalveluita täältä ja narikkapalveluita Suolahden Urholta / Pertti Rahkonen puh. 040 583 5589, perttirahkonen1[at]gmail.com

Istumapaikkajärjestys ja pohjapiirros

Suolahtisalin istumapaikkajärjestys ja pohjapiirros

Suolahtisalin kuvia

Muokattu 14.11.2022