Tilojen käyttövuorot 

Harjoitustilojen käyttöajoista ja vuorojen hakemisesta saa lisätietoa kouluilta, opetustoimistosta, vapaa-aikatoimistosta ja liikuntatalolta. Hakulomakkeen voit täyttää ja tulostaa alla olevasta tilojen käyttövuorohakemus linkistä.

Äänekosken liikuntatalon, Äänekoski Areena Pankkarin ja Asemakadun koulun saleja koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset on toimitettava vapaa-aikatoimistoon joko liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse osoitteeseen Palomäenkatu 2, 44100 Äänekoski.

Koulunmäen yhtenäiskoulun, Suolahden yhtenäiskoulun, Äänekosken lukion, sekä muiden koulujen liikuntatiloja koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset toimitettava suoraan asianomaisille kouluille.

Liikuntatilojen ajantasaiset käyttövuorot Asio-tilavarausjärjestelmässä

Asio-tilavaraussivusto

Tilojen käyttövuorojen hakuajat 2021

Kesäkenttien käyttövuorot haussa 19.2. - 9.4.2021

(Liikuntapuiston kentät, Suolahden urheilukenttä, Suolahden yhtenäiskoulun tekonurmi, Isomäen kenttä, Konginkankaan urheilukenttä ja Sumiaisten urheilukenttä). Kesäkentät otetaan käyttöön sitä mukaan, kun talvi väistyy ja keväthuollot on saatu tehtyä. Ylipainehallin vuorot avautuvat hakuun heti, kun valmistumisaikataulu tarkentuu.

Kesän salivuorot haussa 15.3. - 16.4.2021

(Äänekoski Areena Pankkari, Liikuntatalo, Asemakadun koulu)

Kauden 2021-2022 koulu- ja liikuntatilojen salivuorot haussa 12.4. - 14.5.2021

  • Haettavana kausi 16.8.3030 - 29.5.2021. 
  • Tämän haun vuorot valmistellaan aluksi kaikki vapaa-aikapalveluissa ja viranhaltijapäätöksen jälkeen koulujen vuorohakua koskevat muutokset siirtyvät koulujen käsiteltäviksi (SYK, KYK ja lukio), muiden tilojen osalta muutosesitykset liikuntapalveluihin liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi 
  • Kauden 2021-2022 salivuorojen hakuilmoitus
  • Myönnetyt kauden 2021-2022 salivuorot
  • Päätösteksti
  • Päivittyvä tilanne Asiossa: nämä vuorot siirtyvät Asioon heinä-elokuun aikana

Ulkoliikuntapaikkojen talven 2020-2021 käyttövuorot haussa 13.9. - 15.10.2021

(Liikuntapuiston tekojää)

Kirjalliset hakemukset on toimitettava hakuajan loppuun mennessä allekirjoitettuna vapaa-aikatoimistoon joko skannattuna liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse:

Äänekosken kaupunki
vapaa-aikatoimisto

Palomäenkatu 2
44100 Äänekoski

Mikäli otteluita ja turnauksia järjestetään muulloin, kuin varattuina harjoitusvuoroina on niihin haettava erikseen käyttövuoroa. Muiden tapahtumien osalta on aina haettava erikseen käyttövuoroa ja alueen käyttölupaa.

Käyttövuoroja haetaan tilojen käyttövuorohakemuksella, johon voi tarvittaessa lisätä liitteitä. Muulla tavoin tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Lähetämme päätökset käyttövuoroista ensisijaisesti sähköpostitse, joten varmistathan sähköpostiosoitteen oikeellisuuden.

Käyttövuoroja voi hakea hakulomakkeella myös näiden hakujen ulkopuolella, mutta esimerkiksi vakiovuoroa tulevalle kaudelle ei voi hakea ennakkoon, vaan yhteisiä hakuja priorisoidaan vuorojen myöntämisessä.

Käyttövuorojen tiedustelut: liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi 

PDF-lomakkeen täyttäminen onnistuu parhaiten ilmaisella Chrome-selaimella (lataa) ja Adobe Acrobat Reader DC:llä (lataa). Esim. Firefox selaimessa on oletuksena sisäänrakennettu PDF-lukuohjelma, jolla ei voi täyttää pdf-lomaketta (katso ohje, miten muutat sen).

Tilojen käyttövuorohakemus (pdf)

Hakemuslomake liikuntatilojen maksuttomaan käyttöön kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailuihin (vaatii vahvan tunnistautumisen) 

Käyttövuoroja myöntävät henkilöt (pdf) 

Äänekosken kaupungin tiloista perittävät käyttömaksut (pdf)

Hakemuslomake tapahtumien järjestämiseen

      Muokattu 25.1.2022