Tilojen käyttövuorot 

Harjoitustilojen käyttöajoista ja vuorojen hakemisesta saa lisätietoa kouluilta, opetustoimistosta, vapaa-aikatoimistosta ja liikuntatalolta. Hakulomakkeen voit täyttää ja tulostaa alla olevasta tilojen käyttövuorohakemus linkistä.

Äänekosken liikuntatalon, Äänekoski Areena Pankkarin ja Asemakadun koulun saleja koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset on toimitettava vapaa-aikatoimistoon joko liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse osoitteeseen Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski.

Koulunmäen yhtenäiskoulun, Suolahden yhtenäiskoulun, Äänekosken lukion, sekä muiden koulujen liikuntatiloja koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset toimitettava suoraan asianomaisille kouluille.

Tilojen käyttövuorojen hakuajat 2020

Kesäkenttien käyttövuorot 17.2.-13.3.2020
(Liikuntapuiston kentät, Suolahden urheilukenttä, Isomäen kenttä, Konginkankaan urheilukenttä ja Sumiaisten urheilukenttä)

Kesän salivuorot 16.3.- 17.4.2020
(Äänekoski Areena Pankkari, Asemakadun koulu)

Kauden 2020-2021 koulu- ja liikuntatilojen salivuorot 6.4.-15.5.2020
Ilmoitus, Koulu- ja liikuntatilojen harjoitusvuorot haettavana lukuvuodelle 2020-2021

Ulkoliikuntapaikkojen talven 2020-2021 käyttövuorot 16.9.-15.10.2020

(Liikuntapuiston tekojää)

Kirjalliset hakemukset on toimitettava hakuajan loppuun mennessä allekirjoitettuna vapaa-aikatoimistoon joko skannatuna liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse:

Äänekosken kaupunki
vapaa-aikatoimisto

Kalevankatu 2
44100 Äänekoski
 
Mikäli otteluita ja turnauksia järjestetään muulloin, kuin varattuina harjoitusvuoroina on niihin haettava erikseen käyttövuoroa. Muiden tapahtumien osalta on aina haettava erikseen käyttövuoroa ja alueen käyttölupaa.

Käyttövuoroja haetaan tilojen käyttövuorohakemuksella, johon voi tarvittaessa lisätä liitteitä. Muulla tavoin tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Lähetämme päätökset käyttövuoroista ensisijaisesti sähköpostitse, joten varmistathan sähköpostiosoitteen oikeellisuuden.

Käyttövuoroja voi hakea hakulomakkeella myös näiden hakujen ulkopuolella, mutta esimerkiksi vakiovuoroa tulevalle kaudelle ei voi hakea ennakkoon, vaan yhteisiä hakuja priorisoidaan vuorojen myöntämisessä.

Käyttövuorojen tiedustelut: liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi 

PDF-lomakkeen täyttäminen onnistuu parhaiten ilmaisella Chrome-selaimella (lataa) ja Adobe Acrobat Reader DC:llä (lataa). Esim. Firefox selaimessa on oletuksena sisäänrakennettu PDF-lukuohjelma, jolla ei voi täyttää pdf-lomaketta (katso ohje, miten muutat sen).

Tilojen käyttövuorohakemus (PDF)

Hakemuslomake liikuntatilojen maksuttomaan käyttöön kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailuihin (vaatii vahvan tunnistautumisen) 

Käyttövuoroja myöntävät henkilöt 

Äänekosken kaupungin tiloista perittävät käyttömaksut 1.8.2020 alkaen

Hakemuslomake tapahtumien järjestämiseen

Liikuntatilojen harjoitusvuorot

Asio-tilanvaraussivusto