Nuorisotilat

Äänekosken nuorisopalvelut järjestävät toimintaa neljällä nuorisotilalla ja Discordissa. Äänekoskella toimii Nuorisokeskus Spotti, Suolahdessa Suolahden nuorisotilat, Konginkankaalla Nuorisotalo Vapari ja Sumiaisissa Nuorisotila Sumppu.

Nuorten Äänekoski Discord - nuorisotila verkossa

Siellä voit jutella ja pelata kavereiden tai nuorisotyöntekijöiden kanssa joka toinen torstai klo 15-20. Lataa sovellus joko puhelimeen tai tietokoneelle tai liity suoraan selaimen kautta. Säännöt löytyvät kirjautumisen yhteydessä. Neuvoa käytöstä saa nuorisotyöntekijöiltä.

Virtuaalinen nuorisotalo

Nuorisokeskus Spotti

Spotissa järjestetään monipuolisesti toimintaa, tapahtumia sekä muuta äksöniä nuorille ja nuorten toiveet aina huomioiden. Spotissa pyörii viikottain avoimien ovien illat, jolloin paikalle voi saapua viettämään vapaa-aikaa yhdessä kavereiden kanssa. 

Voit kuunnella musiikkia, askarrella tai katsella aulan telkkaria. Spotista löytyy mahdollisuudet muun muassa biljardin, pingiksen, ilmakiekon ja konsolipelien pelailuun. Tekemistä tarjoaa myös liikuntasali, jossa on mahdollisuus sählyn ja muiden pallopelien pelailuun. Jos sinulla on oma idea tai toive, kerrothan sen rohkeasti ohjaajille, niin pyritään toteuttamaan se. Tervetuloa Nuorisokeskus Spottiin!

PÄIVÄKELLO
MaanantaiSuljettu, avoinna sopimuksen mukaan*
Tiistai15.00 - 20.00 Avoimet ovet
Keskiviikko14.00 - 17.00 6-klubi ja 17.00 - 20.00 Avoimet ovet
TorstaiSuljettu, avoinna sopimuksen mukaan*
Perjantai16.00 - 22.00 Avoimet ovet
LauantaiSuljettu, avoinna sopimuksen mukaan*
SunnuntaiSuljettu, avoinna sopimuksen mukaan*

* Nuorisopalveluiden omien käyttöaikojen ulkopuolella varattavissa yksityiskäyttövuoroja, biljardivuoroja, liikuntavuoroja saliin jne.

Spotin Facebook

Suolahden nuorisotilat

Suolahden nuorisotilat tarjoavat nuorille oman persoonallisen ja turvallisen paikan, jossa voi tavata kavereita ja nuorisotyöntekijöitä. Tiloilla voi myös pelata erilaisia pelejä, kuten biljardia, pingistä ja konsolipelejä sekä kuunnella musiikkia. 

Suolahden nuorisotiloilla järjestetään myös monipuolisesti erilaista teemallista toimintaa yhdessä nuorten kanssa.

PÄIVÄKELLO
Maanantai15.00 - 20.00 Avoimet ovet
Tiistai15.00 - 17.00 Ryhmätoimintaa ja 17.00 - 20.00 Avoimet ovet
Keskiviikko15.00 - 20.00 Avoimet ovet
Torstai14.00 - 17.00 6-klubi
Perjantai16.00 - 22.00 Avoimet ovet
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Suolahden nuorisotilojen Facebook

Nuorisotalo Vapari

Vapari on viihtyisä paikka lasten ja nuorten vapaa-ajan viettoon. Talolla voi pelailla erilaisia pelejä, kuunnella musiikkia, katsella telkkaria, elokuvia, tehdä läksyjä tai vain tavata kavereita ja oleilla. Voit myös osallistua Vaparin nuorten toimintaan, jota järjestetään monipuolisesti nuorten toiveet aina huomioon ottaen.

Tytöille suunnattua ja suunniteltua tilatoimintaa järjestetään Konginkankaalla Nuorisotalo Vaparilla. Tyttöjen tila tiistaisin klo 14.30-18.00, tervetuloa! Viimeinen kerta tälle keväälle on 16.5.2023.

PÄIVÄKELLO
Maanantai15.00 - 20.00 Avoimet ovet
Tiistai14.30 - 18.00 Tyttöjen tila
Keskiviikko15.00 - 20.00 Avoimet ovet (parillisina viikkoina)
TorstaiSuljettu
Perjantai16.00 - 22.00 Avoimet ovet (parittomina viikkoina)
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Vaparin Facebook

Nuorisotila Sumppu

Sumppu on paikka, jossa voit viettää aikaasi pelaillen, jutustellen tai muuten vain hengaillen. Nuorisotila Sumppu järjestää myös monenlaista ohjattua toimintaa, johon voi halutessaan osallistua, kuten erilaisia peliturnauksia tai kisoja.

PÄIVÄKELLO
MaanantaiSuljettu
Tiistai15.00 - 20.00 Avoimet ovet
Keskiviikko15.00 - 20.00 Avoimet ovet (parittomina viikkoina)
TorstaiSuljettu
Perjantai16.00 - 22.00 Avoimet ovet (parillisina viikkoina)
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Sumpun Facebook

6-klubi

6-klubilla nuorisotilat ovat avoinna ainoastaan 6.luokkalaisille. 6-klubia järjestetään Nuorisokeskus Spotissa keskiviikkoisin klo 14-17 sekä Suolahden nuorisotiloilla torstaisin klo 14-17.

6-klubilla tehdään kaikkea kivaa yhdessä, kuten askarrellaan, liikutaan ja leivotaan. Klubilaisten käytössä ovat kaikki nuorisotilojen pelit mm. biljardi- ja pingispöytä sekä konsoli- ja lautapelit. Tiloilta löytyy myös kioski, josta voi ostaa edullisesti välipalaa. Muistathan tuoda toimintaan ensimmäistä kertaa osallistuessasi huoltajan täyttämän lupalapun, jonka saat tarvittaessa nuorisotyöntekijältä.

Huoltajan lupalappu

Kangaslammen leirikeskus

Leirikeskus Kovala, Kangaslampi, Hiskinmökki ja Wanha Asema 1.1.2021 alkaen teknisen toimen alaisuuteen. Käyttövuorot /tiedustelut:

Kangaslammen varaukset

Toimistoinsinööri
Erika Räihä
erika.raiha@aanekoski.fi
040 762 3811

Tilojen vuokraus tapahtumiin

Nuorisotiloja vuokrataan ryhmien käyttöön nuorisopalveluiden omien käyttöaikojen ulkopuolella. Kysy vapaista vuoroista nuorisotilojen työntekijöiltä. Ohjeita tapahtumien järjestäjälle:

  • Tapahtuman järjestäjä / tilan käyttäjä on vastuussa järjestelyistä ja turvallisuudesta.
  • Aikuisia valvojia tulee olla paikalla riittävästi. Kiusaamisen ehkäisyyn tulee kiinnittää erityisesti huomiota, ja valvojien tulee kiertää kaikissa käytössä olevissa tiloissa.
  • Järjestäjä perehtyy ja sitoutuu nuorisotilojen käyttösääntöihin. Mikäli tarvikkeita tai tiloja rikkoutuu/vahingoittuu tahallisesti tai huolimattomuuden johdosta, on järjestäjä korvausvelvollinen.
  • Spotin käyttäjä tutustuu perusteellisesti rakennuksen pelastussuunnitelmaan.
  • Tilan käyttäjä saapuu paikalle sovittuna ajankohtana, jolloin saa tilan käyttöön liittyviin asioihin käytännössä tarvittavan perehdytyksen sekä sovittaessa tilojen avaimen käyttöönsä.
  • Tapahtuman päätyttyä tilan käyttäjä huolehtii, että käytössä olleet tilat siivotaan, ja että ikkunat ja ovet ovat suljettuina. Roskikset tyhjennetään Spotin parkkipaikan laidalta löytyviin jäteastioihin sekä mahdollisesti avain palautetaan sovittuun paikkaan. 

Nuorisotilojen säännöt

Tutustu kaikkia nuorisotiloja koskeviin yhteisiin sääntöihin, jotka mahdollistavat kaikille mukavan ja mieluisen ympäristön tiloilla. 

Nuorisotilojen säännöt

Instagramin logo
Youtuben logo
Facebookin logo

Nuoret