Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Päivystysvastaanotto on tarkoitettu 18-vuotta täyttäneille kiireellistä mielenterveys- ja/tai päihdepalveluja tarvitsevalle asiakkaalle. Palveluihimme on mahdollista tulla arvioon ilman lähetettä ja ajanvarausta. Asioiminen palveluissamme on luottamuksellista ja maksutonta.

Päivystysvastaanotolla tehdään kiireellisten mielenterveys- ja päihdeongelmien alustava selvittely, hoidon tarpeen arviointi ja suunnitelma jatkohoidon järjestämiseksi.

Päivystysvastaanotto avoinna arkisin ma-pe klo 9.00-11.00 puh. 040 738 6826 tai 020 632 2665 Äänekosken terveyskeskus 2. kerros, Terveyskatu 8, 44100 Äänekoski. Iltaisin ja viikonloppuisin kiireelliset yhteydenotot Kriisikeskus Mobileen.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut tarjoavat erikoisosaamista psykiatrisissa sairauksissa sekä päihde- ja peliongelmissa. Hoitomuotomme ovat yksilö-, pari-, perhe- ja verkostotapaamiset, kotikäynnit, työkyvyn arvioinnit sekä ryhmähoidot. Sopiva hoitomuoto ja hoidon pituus sekä kirjallinen hoitosuunnitelma tehdään yhteistyössä asiantuntijoiden ja asiakkaan kanssa. Jos hoidon tarve on luonteeltaan jatkuvaa tai pitempiaikaista, vastaanotot toteutetaan kuntoutusyksikössämme (Kalevankatu 7, 44100 Äänekoski).

Palveluissamme toimii terveysneuvontapiste Visiitti.

Muista hoitaa reseptien uusinnat ja muut hoitoosi liittyvät asiat ajoissa oman työntekijäsi kanssa vastaanottojen yhteydessä. Huomioi, että reseptin uusinnassa saattaa olla viiveitä.

Yhteystiedot

Asiakirjapyynnöt ja muut toimistoasiat p. 020 632 2664, toimistosihteeri Virpi Liimatainen.

Katso myös Arjen tuen mielenterveys- ja päihdepalvelu