Työterveyshuolto

Työterveyshuolto tuottaa työnantajille ja yrittäjille työterveyspalveluja, joiden sisältö ja laajuus suunnitellaan yhteistyössä yritysasiakkaan kanssa. Yritysten tarpeet vaihtelevat ja siksi tarjoamme sekä lakisääteisiä palveluja että haluttaessa myös monipuolisia sairaanhoitopalveluja.

Työterveyshuollon tavoitteena on terveellinen työympäristö ja hyvä työyhteisö sekä työhön liittyvien terveysvaarojen ja -haittojen ehkäisy.  Työterveyshuollon toimin pyritään ylläpitämään ja edistämään työntekijän terveydentilaa sekä työ- ja toimintakykyä työuran eri vaiheissa.  

Palveluidemme piiriin kuuluu n. 2800 henkilöä, jotka työskentelevät yli kahdessa sadassa erikokoisessa yrityksessä useilla eri toimialoilla. Lakisääteisiä palveluja kattavamman, myös sairaanhoitopalveluja sisältävän työterveyshuollon on valinnut n. 2200 henkilön työnantaja. Työterveyspalvelut itselleen on järjestänyt avullamme 60 yrittäjää. 

Miten asiakkaaksi?

Kun haluat tarkempaa tietoa toiminnastamme tai tarjouksen työterveyspalveluista, voit ottaa yhteyttä osastonhoitaja Maarit Venäläiseen puh 020 632 2592  tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi

Miten vastaanotolle?

Työterveyshuollon sairasvastaanotolle voit hakeutua mikäli työnantajasi on sopinut sairaanhoidosta kanssamme. Kun sairastut äkillisesti eikä esimiehen lupa poissaoloon riitä, voit tulla aikaa varaamatta työterveyshoitajan vastaanotolle klo 8-10.

Varataksesi vastaanoton  muuna ajankohtana tai asiasi koskee muuta työhön liittyvää terveysasiaa voit ottaa yhteyttä puhelimitse omaan työterveyshoitajaasi tai työterveyshuollon toimistoon

Yhteystiedot

Työterveysyksikkömme toimii Äänekosken terveysaseman yhteydessä ns. Vanhan sairaalan rakennuksessa.

Aukioloaika: ma-to  klo 8 -16,  pe  klo 8-14

Postiosoite:
Äänekosken kaupunki
Työterveyshuolto
Terveyskatu 10
44100 Äänekoski

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa
etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
(ääkkösistä pisteet pois eli ä>a ja ö>o)