Tukea kotona asumiseen

Kotihoito, kotikuntoutus, omaishoito, seniorikeskukset ja seniorineuvola.

Seniorineuvola

Seniorineuvola on osa Äänekosken kaupungin yli 65-vuotiaille tarkoitettuja ennaltaehkäiseviä avopalveluita. Toiminnan lähtökohtana on auttaa seniori-ikäistä edistämään omaa hyvinvointiaan ja terveyttään.

Ruokapalvelut

Äänekosken kaupungin ruokapalvelut tuottaa laadukkaita hoitoa tukevia ateriapalveluja asiakkaiden tarpeisiin. Ateriat suunnittellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti, käyttämällä ensiluokkaisia elintarvikkeita. 

Asiointiliikenne

Asiointiliikenteellä (Senior-liikenne) tarkoitetaan erityisesti ikääntyvän väestön ja liikuntaesteisten henkilöiden tarpeet paremmin huomioivaa, kaikille avointa joukkoliikennettä.

Ajankohtaista  /  Vanhuspalvelut

Joulun toive - Milana Misic & Teijo Lindström

Tapahtuma
Tapahtuma

Su 19.12.2021
Klo 15.00-17.00

Lämminhenkinen Joulun Toive -konsertti tuo aidon joulun tunnelman kuulijoilleen. Joulu on odotusta ja toivoa täynnä. Rakkautta ja yhdessäoloa. Toiveita, jotka toteutuvat. Konsertissa kuulemme juuri näitä tunnelmia, yleisön toivekappaleita ja rakkaimpia joululauluja. Joulun kellojen helkettä. Hetkiä vanhanajan jouluista, muistoja lapsuuden odottavasta tunnelmasta. Monia tutuksi tulleita jouluisia sävelmiä menneiltä ajoilta tähän päivään. Musiikillista sävelmatkaa – halki sinertävien hankien ja kimaltelevan jouluisen tähtitaivaan – meille tarjoilevat rakastetut artistit Milana Misic ja Teijo Lindström. Lue lisää ›