Virsiä ja viihdettä Suolahtisalissa

Milloin

La 17.6.2023
Klo 14-16

Missä

Suolahtisali
Sirkanpolku 3
44200 Suolahti

Mitä

Musiikki, vapaa-ajan harrastus

Kenelle

Ikääntyneet, yrittäjät, matkailijat, järjestöt, kuntalaiset

Järjestäjä

Jyväskylän Studiokuoro
0503054013
Lisätietoja järjestäjän verkkosivuilta
Sähköposti: anna.palviainen@hotmail.com

Tule lempeään kesäkonserttiimme Suolahtisaliin! Laulamme suomalaisia pop- ja iskelmäsävelmiä ja tuttuja virsiä uusin sovituksin. Luvassa on taattua Studiokuoron laatua ja piiruntarkkaa kuorosointia - tervetuloa!

Tarjoilemme upean kokonaisuuden konsertissamme virsien ja viihteellisen musiikin muodossa, tervetuloa nauttimaan! Musiikillinen kattaus herättelee kulttuurinnälkää sopivasti suomalaisilla pop- ja iskelmäsävelillä, tutuilla virsillä ja ulkomaisilla aikansa suosikeilla taitavasti kuorolle sovitettuina.

Kuoroa johtava musiikkineuvos ja kuoronjohtaja Hannu Ikonen on luonut klassikoista kiinnostavia ja raikkaita sovituksia, jotka hivelevät kokeneidenkin kuulijoiden musiikkikorvia.

Studiokuoron nautittavan harmoninen ja tarkka sointi takaa hienon musiikkielämyksen, ja väliajalla tarjottavat suussasulavat herkut lupaavat unohtumattoman konsertin soinnikkaassa Suolahtisalissa!

Liput ovelta 15 €/hlö

Lue lisää Studiokuorosta www.studiokuoro.fi

Jyväskylän Studiokuoro perustettiin alun perin Keski-Suomen alueradion tarpeisiin. Kuoron jäsenistö koostuu Keski-Suomen eri seuduilta kotoisin olevista kokeneista laulajista.

Kuoron ohjelmistoon on vuosien mittaan sisältynyt suurimuotoisia hengellisiä teoksia, oopperaa, jazzia, kansanmusiikkia, klassista kamarikuoro-ohjelmistoa ja kansallista musiikkiperinnettä. Erityisen tärkeä osa ohjelmistoa on keskisuomalaisten säveltäjien teoksilla.

Studiokuoroa on johtanut vuodesta 1993 lähtien Musiikkikampuksen johtaja ja musiikkineuvos Hannu Ikonen. Ikosen aikana kuoro on laajentanut ohjelmistoaan myös gospel-, jazz- ja oopperamusiikkiin. Hannun avustuksella myös vieraileville kuoronjohtajille on annettu tilaa kuoron toiminnassa.