Työmarkkinatori

työmarkkinatori käyntikortti
Työmarkkinatori sivusto palvelee äänekoskelaisia työnantajia ja henkilöasiakkaita työelämän eri vaiheissa. Työmarkkinatori on KEHA-keskuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön toteuttama työelämäpalvelu, joka rakentuu vaiheittain. Työmarkkinatori tarjoaa julkisille, yksityisille ja kolmannen sektorin työelämä- ja koulutuspalveluiden tarjoajille sekä eri työnvälitysalustojen työpaikoille yhteisen palvelun.

Palvelut työnantajille ja yrittäjälle  

Työmarkkinatorilta saat tekijöitä ja tietoa yrityksesi tilanteisiin sekä työnantajuutesi tueksi. Kirjaudu sisään ja selaa työnhakijoita tai luo työpaikkailmoitus, jolloin saat ehdotuksia sopivimmista työnhakijoista. Lisäksi TE-palveluiden Oma asioinnissa voit asioida TE-palveluiden kanssa, kuten hakea palkkatukea ja tehdä maksatushakemuksen. Ilman kirjautumista voit jättää työpaikkailmoituksen avoimella lomakkeella paikallisen TE-toimiston käsiteltäväksi.

Palvelut henkilöasiakkaalle 

Työmarkkinatorilta saat töitä ja tietoa kaikkiin urais vaiheisiin ja työelämän tueksi. Voit myös selata työpaikkoja tai luoda työnhakuprofiilin, jonka avulla saat ehdotuksia sopivimmista työpaikoista. Työmarkkinatorilta saat lisätietoa myös työkokeilumahdollisuuksista työvoimakoulutuksista ja valmennuksesta. Lisäksi TE-palveluiden Oma asioinnissa voit ilmoittautua työnhakijaksi, ilmoittaa muutoksesta työtilanteessasi tai hakea starttirahaa sekä hakea työvoimakoulutuksiin. 

Työmarkkinatorille tästä

Työnhakijapalvelut