Yrityksen Kasvun silta -valmennus

Haluatko muuttaa tuotteilla ja palveluillasi toimialasi markkinoita? Mietitkö, miten yrityksesi voi kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa suunnitelmallisesti ja vastuullisesti? Haluatko sparrausta oman yrityksesi tulevaisuuden kirkastamiseen?

Osallistu yrityksille suunnattuun maksuttomaan Kasvun silta -valmennukseen, jossa tehdään katsaus yrityksesi tilanteesta sekä kehitysmahdollisuuksista. Valmennuksen aikana pääset myös tutustumaan muihin kehittämishaluisiin yrityksiin. Tule mukaan katsomaan, mihin oman yrityksesi Kasvun silta voi johtaa. Asenne ratkaisee!

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Valmennus on tarkoitettu Äänekoskella toimiville yrityksille. Yrityksesi voi toimia millä tahansa toimialalla ja se voi olla minkä tahansa kokoinen tai ikäinen. Valmennus sisältää kaksi sparrauspäivää sekä yrityskohtaista neuvontaa.

Näin pääset mukaan valmennukseen

Valmennukseen ilmoittaudutaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen yritysneuvonta@aanekoski.fi. Valmennuksen toteutusaika on syyskuu-joulukuu 2022.

Tapaamiset pidetään sovitusti ÄäneHubilla, yrityksen tiloissa, Howspace-alustalla tai Teamsissa.

Kasvun sillan Iltakoulu-valmennukset: 

Lisätietoa aikataulusta tulossa pian.

Valmennuksen toteuttajina Kasvu Open sparraaja Arto Vidgren sekä Äänekosken kaupungin yritysneuvojat Sanna Kiuru ja Esa Lehmonen.

Yhteystiedot:

Arto Vidgren +358 40-1528030 arto.vidgren@tuotteistajatalo.fi
Sanna Kiuru +358 40-6681978 sanna.kiuru@aanekoski.fi
Esa Lehmonen +358 40-1562583 esa.lehmonen@aanekoski.fi

Muokattu 2.9.2022