Äänekosken ilme uudistui - Tulevaisuus asuu täällä!

Kaupungin uusi ilme luotsaa kohti entistä valoisampaa tulevaisuutta. Uuden ilmeen myötä kaupungin logo ja muu visuaalinen ulkoasu muuttuvat. Myös kaupungin nettisivut ovat saaneet uuden ilmeen.

Äänekosken uusi logo on nimeltään Tulevaisuuden koski. Tunnuksessa luonnon ja teollisuuden symbioosista kasvaa luottamus tulevaisuuteen. Logon vihreä pisara kuvaa luontoa, tummanharmaa teollisuutta ja kaupunkimiljöötä sekä turkoosinsininen uutta ympäristöystävällistä teknologiaa.

Logon on suunnitellut Innolink Agency. Kaupungin logoa käytetään kaupungin markkinoinnissa, esitteissä ja muissa julkaisuissa sekä yleisilmeessä ja viestinnässä.

Tulevaisuus asuu täällä

Äänekosken kaupungin tunnuslauseena on ”Tulevaisuus asuu täällä”. Slogan viestii vahvasta uskosta tulevaan ja toisaalta sen eteen jo tehdystä työstä. Kaupungin satsaukset uusiin kouluihin, liikuntahalleihin ja moniin muihin palveluihin ovat työtä, jonka myötä tulevaisuuteen voi katsella luottavaisin mielin. Samalla panostukset kaupungin palveluihin saavat arjen rullaamaan mutkattomammin. Siksi Äänekoskella asuu myös hyvä arki.

Kaupungin uudessa ilmeessä pääosassa ovat kaupungin asukkaat – nyt ja tulevaisuudessa. Samalla muistetaan kaupungin vahvat juuret teollisuudessa. Äänekoski on aina ollut kaupunki, jossa kesyttämätön luonto ja korkea teknologia kohtaavat. Äänekoskella on vastakohtien kauneutta.

Nettisivut uusiksi

Visuaalisen ilmeen uudistuksen myötä myös kaupungin nettisivut ovat saaneet kasvojenkohotuksen. Samalla on pyritty selkeyttämään kaupungin palvelurakenteita ja tuomaan jatkossa ajankohtaiset asiat yhä selkeämmin nettisivuilla esille.  Myös käytettävyyttä mobiililaitteilla on parannettu. 

Nettisivujen kohdalla uudistustyö myös jatkuu koko ajan. Tavoitteena on, että jatkossa uusi tieto päivittyisi nettisivuille entistä jouhevammin.

Lisätietoja: 
Sari Åkerlund
Elinvoimajohtaja
puh. 020 632 2860
etunimi.sukunimi@aanekoski.fi