Äänekosken kaupungin sisäliikuntatiloja avataan käyttöön asteittain


Äänekosken kaupungin sisäliikuntatiloja avataan 1.6.2020 alkaen. Ensimmäisenä otetaan käyttöön Äänekoski Areena Pankkari, Asemakadun koulun liikuntatilat, Suolahden uimahallin kuntosali, Konginkankaan kuntosali, sekä Sumiaisten kuntosali ja voimailusali. 1.6.2020 käynnistyvät myös jo myönnetyt kesän sisäliikuntatilojen käyttövuorot. Tilojen käytössä on noudatettava hyvää hygieniaa, sekä aluehallintoviraston ja Äänekosken kaupungin antamia ohjeita tilojen henkilömääriin liittyen. Tilat ovat avoinna ilmoitettujen aukioloaikojen mukaisesti. Riskiryhmille varatuista harjoitteluajoista kuntosaleilla tiedotetaan aukioloaikojen yhteydessä kaupungin nettisivuilla. 

Uimahallien avaaminen asiakaskäyttöön

Äänekosken ja Suolahden uimahallit avataan asiakaskäyttöön 5.8.2020.

Voimailutalon käyttö loppuu, korvaavat tilat Asemakadun koululta

Voimailutalon liikuntavälineet ja kuntosalilaitteet on siirretty Suolahden Asemakadun koululle. Voimailutalolle reittiavaimen lunastaneiden avaimet käyvät ilman käyttäjille aiheutuvia toimenpiteitä niihin Asemakadun koulun tiloihin, minne välineet ja laitteet on sijoitettu.

Liikuntatalon alakerrassa alkaa ilmastointiremontti

Liikuntatalon alakerrassa alkaa 1.6.2020 ilmastointiremontti, jonka arvioidaan kestävän noin kolme kuukautta. Liikuntatalon alakerta on kiinni koko remontin ajan. Sulun aikana liikuntatalon kunto- ja voimailusalille reittiavaimen lunastaneet voivat harjoitella Asemakadun koulun voimailutilassa, Suolahden uimahallin kuntosalilla tai Äänekoski Areena Pankkarin kuntosalilla. Tiloissa voi harjoitella kaupungin nettisivuilla ilmoitettujen aukioloaikojen mukaan. 

Reittiavaimet ja kuukausikortit

Voimassa olevat kunto- ja voimailusalien reittiavaimet palautuvat automaattisesti käyttöön 1.6.2020 klo 8.00. Tilojen lisääminen tai muuttuminen (Voimailutalon muutto tai liikuntatalon remontin aikaiset korvaavat tilat) ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. 

Ennen 14.3.2020 ostettujen kunto- ja voimailusalien kuukausikorttien ja reittiavainten voimassaoloa, mukaan lukien juniori- ja seniorikortteihin kytketyt avaimet, jatketaan 1.6.2020 alkaen niin, että käyttökatko 14.3.-31.5.2020 hyvitetään asiakkaille lisäaikana. Mikäli kuukausikortin tai reittiavaimen voimassaolo on päättynyt ennen 1.6.2020 hyvitetään ainoastaan aikaväli, jonka kuukausikortti tai reittiavain on käyttökatkon aikana ollut voimassa.

Sumiaisten kuntosalin ja voimailusalin, Suolahden voimailutalon (Asemakadun koulun voimailutila), sekä Konginkankaan kuntosalin kalenterivuoden voimassa oleville reittiavaimille lisäaikahyvitys on pystytty ohjelmoimaan automaattisesti. Reittiavainten kestoa on jatkettu 2,5 kk.   

Muiden kohteiden osalta asiakkaiden on käytävä lataamassa hyvitys korteille ja reittiavaimille erikseen. Hyvitys on lunastettava 31.10.2020 mennessä. Lisäajan voi käydä lataamassa korteille ja reittiavaimille Äänekosken ja Suolahden uimahallien kassoilla niiden aukioloaikojen mukaisesti.  

Äänekoski, aukioloajat

Suolahti, aukioloajat

Lisätietoja:
Jukka-Pekka Pohjolainen
vs. vapaa-aikajohtaja
Äänekosken kaupunki
020 632 3259
jukka-pekka.pohjolainen(at)aanekoski.fi