Äänekosken kaupunki huutokauppaa tontteja Kotakennäältä

Kohteina on kaikkiaan 22 erillispientalotonttia, joista 12 on omarantaisia. Kehittyvä Kotakennään alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä kauniin Kuhnamon rannalla.

Äänekosken kaupunki avaa syksyllä 2020 tonttihuutokaupan Kotakennään kaupunginosan erillispientalotonteista. Alueelta tulee huutokauppaan kaikkiaan 22 tonttia, joista 12 rajautuu luonnonkauniiseen Kuhnamo-järveen. Vastarannalla kohoaa upea Tärttämäki. Kaikki huutokaupattavat tontit avautuvat etelään ja sijaitsevat puistoiseksi kaavoitetulla alueella. Tonttien lähtöhinnat ovat 13 000 – 49 000 euroa.

Kehittyvä Kotakennään alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Äänekosken ydinkeskustasta länteen. Äänekosken keskustaan on autolla kuuden minuutin matka, Jyväskylään ja Viitasaarelle ajaa noin neljässäkymmenessä minuutissa. Päiväkoti, koulu ja terveyskeskus sijaitsevat alle neljän kilometrin ajo- tai kävelymatkan päässä, ja päivittäistavarakauppa löytyy heti eritasoliittymän toiselta puolelta. Asuinalue sijaitsee kaukana valtatien haitoista, mutta lähellä sen tuomia etuja.Tonttikohtaiset esittelyt ja tarkemmat tiedot huutokaupasta tullaan julkaisemaan elo-syyskuun vaihteessa Äänekosken kaupungin nettisivuilla ja muissa kaupungin kanavissa.

Lisätietoja ja alueen kartat löytyvät täältä

Juha Koskinen

Tonttipäällikkö

puh. 020 632 3345

juha.koskinen@aanekoski.fi

Liitteet

Muokattu 8.7.2020