Kulttuuritoimen livestriimikeikat 21.5. alkaen

Äänekosken kulttuuritoimen odotetut livestriimauskeikat alkavat ja perjantaina 21.5. klo 20 tulee ulos ensimmäinen keikka Painotalolta. Tällöin esiintyy kansallisesti noteerattu, nuorisotilojen bändikellarista alun perin ponnistanut Scars of Solitude.  Bändi on soittanut raskasta rokkia yhdessä kuutisen vuotta ja toiminta on nykyään ammattimaista.

Kolmen lukiolaisen muodostama Trio Forte on keikkaillut viime kesänä ja nyt tämän vuoden keikkakesä alkaa Painotalolta. J. Vehkala ja Quomat on pitkän linjan ammattilaisten rokkibändi, jossa mukana myös ripaus nuorta energiaa. Molemmat kokoonpanot keikalla pe 28.5. alkaen klo 18.

Kesäkuun neljäs eli juuri ennen kevätjuhla-aamua pidetään School’s out Partyt räppimeiningillä! Silloin lavalla lukion opena Äänekoskella vaikuttava Erika Forsberg alias Rehtori kera KerhoKerhon eli dj:n sekä muutaman muun räppärin.

Elokuulle on lisäksi kaavailtu La Kala Oopperan Evita -konserttia livestriimin ja normaalin livekeikan yhdistelmänä (kokoontumisrajoitukset huomioiden).

Striimauksia pääsee kuuntelemaan Äänekosken kulttuuritoimen sivulle tulevan linkin kautta. Keika katsottavissa lisäksi neljänä keikkaa seuraavana päivänä tallenteena.

Tämä keikkakalenteri kannattaa kirjoittaa muistiin:

21.5. klo 20 Scars of Solitude

26.5. klo 20 FunkySound

28.5. klo 18 Trio Forte, klo 20 J.Vehkala ja Quomat

4.6. klo 20 School’s out Party by DJ Hi7e Hi7e, Rehtori, Vapaa Radikaali, Pandemonium ja Hokkenheim

Lisätietoja:

Laura-Kristiina Moilanen, vs. kulttuurituottaja, Äänekosken kaupunki 040 186 3276

laura-kristiina.moilanen@aanekoski.fi

Muokattu 17.5.2021