Äänekosken kulttuuritoimen syksyn ohjelmaa toteutetaan turvallisuus edellä


Kulttuurisyksy Äänekoskella alkaa pandemian sallimissa rajoissa ja turvallisuuteen kiinnitetään kaikissa tapahtumissa erityistä huomiota. Kulttuurielämyksiä on tarjolla jälleen laidasta laitaan.

-  Pidämme tärkeänä, että kulttuurin pariin pääsee myös tällaisena epävarmuuden aikana. Kulttuurista nauttiminen kuuluu kansalaisten perusoikeuksiin ja se hyvinvointi, jota nämä elämykset tuottavat edistävät arjessa jaksamista, muistuttaa Äänekosken vs. kulttuurituottaja Laura-Kristiina Moilanen.

Syyskauden aloittaa lyyristä jazzia sisältävän soololevynsä juuri julkaissut Anna Inginmaa, joka saapuu tunnelmoimaan yhtyeineen Willeen torstaina 24.9.

Nostalginen näyttämökonsertti Suklaasydän vie 60-luvun tunnelmiin lokakuussa Painotalolla.

Saikkua, kiitos -esitys siirrettiin keväältä syksylle ja siihen aiemmin ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. To 8.10. Suolahtisalissa järjestettävä teatteriesitys on nyt loppuunmyyty, sillä yleisön turvallisuuden takia paikkamäärää on vähennetty huomattavasti. 

-         Turvaväleihin ja hygieniaohjeisiin kiinnitetään huomiota muissakin tapahtumissa ja paikkamäärät ovat kaikissa maltilliset. Jokaisen tapahtumissa kävijän on muistettava tietenkin myös oma vastuu turvaväleistä ja hygianiaohjeista huolehtimisessa, Moilanen korostaa. Yhteisesti vastuullisesti toimimalla saamme toteutettua tapahtumat turvallisesti, hän lisää.

Painotalolla vierailee syksyn mittaan vielä myös Litku Klemetti sekä Club Painiksella PK Keränen ja Valtteri Laurell Duo. Jyväskylä Sinfonia puolestaan konsertoi Suolahtisalissa marraskuussa. Tapahtumien lipunmyynti on käynnissä.