Äänekosken lääkäri- ja hoitajavastaanoton sekä suun terveydenhuollon puhelinnumerot muuttuvat

logo
Torstaista 1.6.2023 alkaen Äänekosken lääkäri- ja hoitajavastaanoton sekä suun terveydenhuollon puhelinnumerot ja palveluajat muuttuvat seuraavasti.
 • Äänekosken lääkäri- ja hoitajavastaanotto p. 014 266 3000 palvelee maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15 
 • Äänekosken kiirevastaanotto p. 014 266 3001 palvelee maanantaista sunnuntaihin klo 8–18  
 • Äänekosken suun terveydenhuolto p. 014 266 3010 palvelee arkisin klo 8–16 sekä saman päivän vastaanottoaikojen peruutuksissa klo 7.30–8.00  

Samalla näiden palvelujen aikaisemmat puhelinnumerot sekä erilliset suorat puhelinnumerot omahoitajille poistuvat käytöstä. 

Asiakkaan näkökulmasta puhelinpalvelu toimii uusissa numeroissa kuten aikaisemminkin: numeroon voi jäädä jonottamaan tai siihen voi jättää soittopyynnön. Sekä vastaanoton että suun terveydenhuollon numeroon soitettaessa valitaan jatkossa, onko asia kiireellinen vai kiireetön, jotta kiireellisen avun tarvitsijat voidaan ohjata sujuvammin hoitoon.  

Soittaja maksaa puhelusta normaalit teleoperaattorimaksut. Teleoperaattorin perimät maksut ovat riippuvaisia asiakkaan liittymäsopimuksesta.   

Muutos on osa pohjoisen Keski-Suomen puhelinpalvelujen kehittämistä 

Koko pohjoisen Keski-Suomen alueella ollaan asteittain siirtymässä käyttämään hyvinvointialueen yhteistä MiCC-puhelinjärjestelmää, joka on muualla Keski-Suomessa jo käytössä. Saman puhelinjärjestelmän käyttö yhtenäistää ja selkeyttää palvelunumerojen toimintaa ja hallinnoitia, ja siten parantaa myös asiakasohjausta ja -palvelua koko hyvinvointialueella.  

Samasta syystä myös entisen Saarikan (Saarijärvi, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Kannonkoski) ja Wiitaunionin (Viitasaari, Pihtipudas) alueiden lääkäri- ja hoitajavastaanottojen ja suun terveydenhuollon puhelinnumerot ovat muuttumassa kesäkuun aikana. Tiedotamme niistä myöhemmin tarkemman aikataulu varmistuttua. 

Lisätietoja: 

Uutinen julkaistu 23.5.2023

Uutisia Äänekoskelta

 • Kaikki
 • Asuminen ja ympäristö
 • Hallinto ja päätökset
 • Ikääntyneet
 • Kasvatus ja koulutus
 • Kulttuuri ja liikunta
 • Lapsiperheet
 • Nuoret
 • Työ ja yrittäminen
 • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023