Ääniä festivaali yhteistyöhön Äänekosken kaupungin kanssa

Äänekosken kaupunki on kesän 2021 Ääniä Festivaalin pääyhteistyökumppani. Sopimus hyödyttää molempia osapuolia, arvioi vastaava tuottaja Jasu Rossi.

Äänekosken kaupunginhallitus on hyväksynyt Markkinointi- ja yhteistyösopimuksen Ääniä Festivaalin järjestäjän Pukkimäki OSK:n kanssa vuodelle 2021. Yhteistyösopimuksessa todetaan, että Ääniä Festivaalilla on merkittävä rooli kaupungin kesäkauden kulttuuritarjonnassa. Festivaali toimii myös kaupungin vetovoimatekijänä, arvioi kaupunginjohtaja Matti Tuononen.

– Ääniä Festivaali vaikuttaa olevan kunnianhimoinen tapahtuma, joka tuo äänekoskelaisille monipuolisia kulttuurielämyksiä kaikkien saataville. Äänekoskella osataan asettaa kovat odotukset kulttuurille, ja tapahtuma saakin varmasti ihmiset ja yritykset aktiivisesti liikkeelle. Ääniä Festivaalin periaatteet yhteisöllisyydestä, osallistavuudesta ja uudenlainen ajattelu ovat toiminnan perusta, johon kaupungin puolelta on helppo yhtyä. Odotan mielenkiinnolla ensi kesää ja toivon Ääniä Festivaalin jalostuvan Äänekoskelle kulttuurin ylpeyden aiheeksi, Tuononen toteaa.

Yhteistyösopimukseen on kirjattu, että korvauksena yhteistyökumppanuudesta Äänekosken kaupunki tukee Ääniä Festivaalin järjestämistä 20 000 eurolla. Kaupunki antaa myös kulttuuritiloja sekä vapaa-aikatoimen hallinnoiman esiintymislavan festivaalin käyttöön. Vastaavasti kaupunki näkyy muun muassa festivaalin mainonnassa ja markkinoinnissa.

– Tällä yhteistyöllä on meille suuri merkitys. Ensimmäistä kertaa järjestettävällä festivaalillamme on suuret saappaat täytettävänä pitkän ja menestyksekkään Keitelejazz-perinteen korvaajana Äänekosken kulttuurikesässä. Olemme erittäin kiitollisia ja innoissamme Äänekosken kaupungin tarjoamasta tuesta ja olemme innolla aloitelleet yhteistyötä elinvoimayksikön ja kulttuuritoimen kanssa, Ääniä Festivaalin vastaava tuottaja Jasu Rossi iloitsee.

Ääniä Festivaali on uudenlainen monitaidefestivaali, joka järjestetään Äänekoskella 26.–31.7.2021. Festivaalin ohjelmisto koostuu musiikkiesityksistä, kuvataiteista, teatterista, poikkitaiteellisista performansseista ja monesta muusta taiteenlajista. Tapahtumaa järjestävät paikalliset Kulttuuri- ja mediaosuuskunta Pukkimäki OSK ja Äänekosken rockmusiikin yhdistys Ärmy ry. Ääniä Festivaali toimii voittoa tavoittelemattomasti ja kestävän kehityksen periaatteita vaalien.

Lisätietoja:

Jasu Rossi
vastaava tuottaja
050 911 4731
jasu@aaniafestivaali.fi

Taija Kolehmainen
viestintäpäällikkö
taija@aaniafestivaali.fi

Uutinen julkaistu 4.2.2021, muokattu 25.1.2022 klo 12:50

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023

Äänekoskella ilmastotekojen äärellä – Tietoa ja taidetta 19.4.2023

Osana Koskelan 80-vuotisjuhlaviikkoa kaupungintalolla vietettiin 19.4.2023 ”Äänekoskella ilmastotekojen äärellä – Tietoa ja taidetta” -tapahtumaa! Ympäristötoimen väki esitteli Äänekosken kaupungin tekemää kunnianhimoista ja strategista ilmastotyötä. Tavoitteena on 80 prosentin päästövähennykset vuoteen 2030 mennessä, mikä on viisi vuotta edellä kansallisista tavoitteista. Ympäristö- ja ilmastovahtisivustolle on koottu kaikki konkreettiset toimenpiteet, mitä ilmaston eteen on tehty, mitä on suunniteltu ja mitkä ovat kesken.

24.4.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen Äänekosken kouluterveydenhuollon tiedot (15.2.2023)

Kouluterveydenhoitaja on terveyden edistämisen asiantuntija koulussa. Hän vastaa hoitotyön asiantuntijuudesta opiskeluhuollossa. Terveydenhoitajan tehtävät liittyvät kouluyhteisöön ja ympäristöön, yksittäiseen oppilaaseen ja perheeseen sekä monialaiseen yhteistyöhön. Kouluterveydenhoitaja osallistuu opiskeluhuoltoryhmiin, opiskeluhuoltosuunnitelman laatimiseen sekä kouluyhteisön terveellisyyden ja turvallisuuden edistämiseen ja seurantaan.

15.2.2023

Asukkaat olivat yksimielisiä kaavoittamisen iltapäivässä Suolahdessa: Kukkulanmäen alue on oikea helmi

Äänekosken kaupungin kaavoittamisen iltapäivän 8.2.2023 työpajan aiheena oli Suolahden Kukkulan ja lähiympäristön asemakaavan muutos. Tavoitteena on saada tämän vuoden aikana alueesta kaavaluonnokset ja vanhat kaavamääräykset päivitetään ajantasaisiksi. Äänekosken kaupunki halusi hyvissä ajoin jo ennen luonnosten laatimista osallistaa asukkaita ja kuulla heidän toiveitaan, joita alueen kaavoittamisessa otetaan huomioon.

10.2.2023

Äänekoski-lisän myöntämisen perusteita yhdenmukaistettiin muiden kuntakokeilukuntien kanssa: ”Näemme pienissä yrityksissämme kasvupotentiaalin”

Jyväskylän työllisyyden kuntakokeilun kunnat, eli Äänekoski, Jyväskylä, Laukaa ja Muurame, yhdenmukaistivat työllistämisen kuntalisän myöntämisen periaatteensa. Äänekoskella muutokset astuvat voimaan 1.3.2023 alkaen. Muutokset aiempaan ovat kuntakokeilun kunnissa melko pieniä. Merkittävin muutos on kuitenkin se, että jatkossa yksinyrittäjien on helpompi palkata yrityksensä ensimmäinen työntekijä.

9.2.2023