Anna palautetta kaavaehdotuksesta 

Keski-Suomen liiton grafiikkaa.
Onko sinulla ajatuksia Keski-Suomen tuulivoimasta, liikenteestä tai hyvinvoinnin aluerakenteesta? Nyt on aika vaikuttaa! Maakuntakaavan ehdotuksesta voi antaa palautetta 9.10.2023 asti.

Keski-Suomen maakuntakaavan 2040 ehdotus aineistoineen on nyt julkisesti nähtävillä ja kaikki osalliset voivat antaa palautetta tuulivoiman, liikenteen ja hyvinvoinnin aluerakenteen osalta 8.9.–9.10.2023 välisenä aikana. Kaavaehdotus on nähtävillä Maakuntakaava 2040 -verkkosivulla, jokaisessa Keski-Suomen kunnassa ja etukäteen sovittaessa Keski-Suomen liiton toimistolla (Lutakonaukio 7, Innova 2, 40100 Jyväskylä).  

Maakuntakaavan 2040 ehdotus

Toivomme palautetta ensisijaisesti sähköisen Lausuntopalvelun kautta:

Lausuntopalvelu.fi

Palautetta voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi.

Käsittelemme palautteet kaavaehdotuksen viimeistelyn yhteydessä, ja saadut lausunnot ja niihin antamamme vastineet julkaisemme verkkosivuillamme. Huomaathan, että 9.10.2023 jälkeen tulleita lausuntoja emme käsittele.

Kaavaehdotusta esitellään 13.9. ja 27.9.

Järjestämme kaksi kaavaehdotuksen esittelytilaisuutta Teams-etäyhteydellä: keskiviikkoina 13.9. ja 27.9.2023 alkaen kello 16.30. Liittymislinkit ja tunnukset julkaisemme oheisella verkkosivulla ennen tilaisuuksia.

Kaavaesittelyt

Uutinen julkaistu 8.8.2023, muokattu 8.9.2023 klo 13:27

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023