Digitaitoja yrityksille ja yhdistyksille

Mainos
Koskela opistolla on syyskauden alussa useita yhdistyksille ja yrityksille hyödyllisiä digi- ja sometaitojen kursseja Äänekoskella syys-lokakuussa 2023!

Kurssit: 

Puuttuuko sinulta kotisivut tai ovatko sivusi vanhanaikaiset? Kurssi toteutetaan Wordpress.com -sivuston ilmaisversiolla. Wordpress-kurssin aikana pääset ohjatusti hyvään alkuun omien nettisivujesi rakentamisessa. Kurssilla saat varman pohjan Wordpress-sivuston blokkieditorin käyttöön, sekä hyödyllisiä yleisvinkkejä verkkojulkaisuun. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta verkkojulkaisusta.

Verkkokoulutus. Pohditko yhdistyksesi someviestintää, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai tuntuuko nykyinen viestintä hakuammunnalta? Mikä kanava sopisi yhdistyksellesi? Tule työpajaan rakentamaan oman yhdistyksesi näköistä ja kokoista sosiaalisen median suunnitelmaa! Työpaja soveltuu yhdistyksille, joilla ei vielä ole some aktiivisessa tai suunnitelmallisessa käytössä viestinnässään. Osallistujilla on hyvä olla kokemusta jonkin somekanavan käytöstä, mutta yhdistyksellä ei tarvitse olla omia kanavia luotuna tai aktiivikäytössä. Linkki ja osallistumisohjeet toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus on yleishyödyllisten yhdistysten toimijoille maksuton. Koulutus järjestetään yhteistyössä KYT-järjestöpalvelujen kanssa

Haluatko ottaa parempia kuvia kamerallasi? Kurssilla käydään läpi valokuvauksen tekniikkaa, sommittelua ja valokuvaamista välineenä käytännönläheisesti. Keskustellaan kuvista ja tutustutaan kameran säätöihin. Kurssi sopii sinulle joka olet jo kuvannut jonkin verran tai olet aloittamassa valokuvaamista.

Aloittelija-tason kuvankäsittelyyn perehtymistä tietokoneella, ohjelmalla Paint.net. Kurssin tavoitteena on ottaa haltuun tärkeimmät ja yleisimmät työkalut sekä tekniikat, joita tarvitsee eniten kuvankäsittelyn maailmassa. 

Aloittelija-tason videokuvaukseen ja -muokkaukseen perehtymistä tietokoneella, ohjelmalla Windows Movie Maker. Kurssin tavoitteena on ottaa haltuun videon kuvaaminen puhelimella, sen siirtäminen koneelle, ja lopuksi editointi. Editoinnista opetellaan ainakin leikkaaminen, sekä kuvien ja tekstin lisääminen. Käydään läpi myös mitä videon editointimahdollisuuksia puhelimessa on.

Canva on helppokäyttöinen ja mukaansatempaava sovellus. Verkkoselaimen kautta toimiva Canva on maksuton graafisen suunnittelun työkalu. Voi helposti muokata Canvan valmiita kuvapohjia tai luoda oman julkaisun alusta alkaen. Kurssilla tutustutaan Canvan maksuttoman version perusominaisuuksiin. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: 

www.koskelansetlementti.net

Uutinen julkaistu 8.9.2023

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023