Kysytty Digutukivastaanotto on palannut Äänekosken pääkirjastolle!

Tauolla ollut ja kysytty Digitukivastaanotto on palannut Äänekosken pääkirjastolle kesäkuun puoleenväliin asti.

Digituen vastaanotto on kaikille avoin ja toimii jonotusperiaatteella, eli aikaa ei voi varata etukäteen. Vastaanoton päivystysajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 12 - 14. Vastaanotto on tällä kertaa aktiivinen 4.5. - 22.6.2023. Vastaanotto sijaitsee Äänekosken pääkirjaston kirjastosalissa, pääovilta katsottuna oikeanpuolimmaisessa nurkassa ikkunoiden luona. Vastaanotolla on mahdollista saada apua ja neuvoja kaikenlaisiin digiongelmiin, esimerkiksi puhelimen, tietokoneen tai tabletin käyttöön. 

Digiapuvastaanotto on hyödyksi kaikille, jotka tarvitsevat apua aikaavievissä tai muuten hankalissa tietotekniikan ongelmissa. Vastaanoton ulkopuolella kirjaston henkilökunta auttaa yksinkertaisissa ongelmissa, kuten tulostamisessa ja Keski-kirjaston käytössä. 

LISÄTIETOJA:

Äänekosken pääkirjasto
Wessmanninkatu 2
020 632 3283
kirjasto@aanekoski.fi

Uutinen julkaistu 23.5.2023, muokattu 26.5.2023 klo 07:32

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023