Ehdota Vuoden 2020 Liikuntateko 

Äänekosken kaupunki palkitsee vuosittain hyvin menestyneitä urheilijoita, valmentajia, ohjaajia sekä seuratyössä ja liikunnan parissa ansioituneita henkilöitä, järjestöjä tai tapahtumia. Yksi näistä palkitsemiskategorioista on Vuoden Liikuntateko -tunnustus. Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuoden 2020 Liikuntateko -valintaan. 

Tunnustus voidaan myöntää henkilölle, järjestölle tai tapahtumalle, joka on omalla toiminnallaan edistänyt myönteisesti liikuntaa Äänekoskella joko näkyvyydellään, elämäntyöllään, toiminnan laajuudellaan, yhteiskunnallisella merkityksellään tai inspiroivalla otteellaan.  

Ilmoita ehdokkaasi 1.12.2020 klo 15 mennessä. Vapaa-aikalautakunta tekee päätöksen vuoden 2020 palkittavasta liikuntateosta joulukuun kokouksessaan.

Äänekosken vuoden 2020 Liikuntateko -palkinnon saaja annetaan tiedoksi Keski-Suomen Liikunta ry:lle. Tunnustuspalkinto jaetaan Keski-Suomen Liikunta ry:n vuosittain järjestämässä Keski-Suomen urheilugaalassa, joka pidetään ensi vuonna 29.1.2021. 

Vuonna 2019 Liikuntateko -palkinnon sai Äänekosken Huiman järjestämät aikuisten hiihdon SM-kilpailut 29.-31.3.2019

Ehdota tämän linkin kautta vuoden 2020 Liikuntateko -palkinnon saajaa.


Huomaa, että myöhemmin joulukuussa yleisö voi vaikuttaa myös Vuoden 2020 Urheiluteko sekä Vuoden 2020 Reilun Pelin joukkue -palkinnon saajiin. Erotuksena tähän Liikuntateko -palkintoon, että Urheiluteossa kriteerinä on merkittävän kilpailullisen urheiluteon saavuttaminen.