Etsivän nuorisotyön palvelut toimivat myös koronakriisin aikana


Etsivä nuorisotyö on yksilöllistä nuoren kohtaamista, joka perustuu vapaaehtoisuuteen ja luottamuksellisuuteen. Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme ottaneet käyttöön erilaiset etäyhteydet ja sen lisäksi voimme tavata nuoria ulkona liikkuen. Jos olet 15–29-vuotias ja koet tarvitsevasi apua arjen asioissa, niin etsivä nuorisotyö on juuri sinua varten. 

Etsivässä nuorisotyössä tapaamiset ovat keskeisessä roolissa. Työntekijä kuuntelee sinua, kun haluat kertoa ajatuksistasi, tuntemuksistasi, kuulumisistasi tai arjen haasteistasi. Näin voidaan kartoittaa tilannettasi ja ryhtyä järjestelemään niitä asioita, jotka edistävät sinun hyvinvointiasi arjessa. Työntekijän kanssa voitte yhdessä pohtia, miten asioita tulisi järjestellä, jotta pääsisit elämässä eteenpäin sinulle sopivan aikataulun mukaisesti. Tapaamisten aika on sovittavissa sinulle sopivaksi ja etsivä nuorisotyö liikkuu Äänekoskella, Suolahdessa, Sumiaisissa ja Konginkankaalla.

Jos sinua tällä hetkellä huolettaa erityisesti opintoihin, työhön, toimeentuloon tai yksinäisyyteen liittyvät asiat, ole meihin yhteydessä.

Etsivä nuorisotyö:

Pauliina 0400 115 258 

Emilia 0400 115 266

Saija 0400 115 259 

https://www.nuortenaanekoski.fi/etsiva-nuorisotyo

Muokattu 22.4.2020