Harrastustoiminnan ohjeistuksiin tarkennuksia - otteluiden ja turnausten rajoitukset kevenevät

Tiedote 19.2.2021

Äänekosken kaupungin koronajohtoryhmä on linjannut harrastustoiminnasta, että harjoittelun tulee tapahtua oman tutun joukkueen tai ryhmän kesken, eikä lasten, nuorten ja aikuisten tule tehdä harraste- ja pelimatkoja niiden sairaanhoitopiirien alueelle, joissa ollaan koronaviruksen leviämisvaiheessa.

Otteluihin ja turnauksiin osallistuminen on mahdollista Keski-Suomen alueella ja niissä maakunnissa, jotka eivät ole koronan leviämisvaiheessa. Äänekoskella voidaan järjestää lasten, nuorten ja aikuisten otteluita ja turnauksia ilman yleisöä. I ja II divisioonassa pelaavat joukkueet voivat järjestää otteluita maksimissaan 10 hengen yleisöllä, mikäli koronaturvallisuus pystytään varmistamaan.

Kulttuuri- ja liikuntalajien harrastustoimintaa voidaan kaupungin hallinnoimissa tiloissa jatkaa noudattamalla koronaturvaohjeita kuten maskisuositusta, turvavälejä ja käsihygieniaa, sekä lajiliittojen laatimia koronaohjeita.

Kaupunki haluaa muistuttaa, että kaikessa harrastus- ja kilpailutoiminnassa on jatkettava kaikkia mahdollisia varotoimia, jotta koronavirus ei pääse leviämään niiden kautta.

Lisätietoja:
Jukka-Pekka Pohjolainen
Vs. vapaa-aikajohtaja
Äänekosken kaupunki
020 632 3259

Keijo Lukkarinen
Ylilääkäri
Äänekosken terveyskeskus
040 500 4313