Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Äänekoskella

Mikä on Keski-Suomen hyvinvointialue? Millainen sen tulisi olla? Miten sen tulisi palvella asukkaitaan? Millaisia odotuksia eri toimijoilla ja keskisuomalaisilla on hyvinvointialueelle?
mainoskuva järvimaisema

Tapahtuma-aika: 11.10.2022 18:00 - 19:30

Tapahtumapaikka: Äänekoski, Pankkari Areena, Vanha Vaasantie 462.

Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros pysähtyy Hyvä arki kaikille -teeman ympärille tiistaina 11.10. kello 18.00-19.30 Äänekosken Pankkari areenalla, osoitteessa Vanha Vaasantie 462.

Tilaisuuden ohjelma

Yhteistä keskustelua tilaisuuksissa pohjustavat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajiston edustajat, hyvinvointialuejohtaja sekä kierroskaupunkien edustajat. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Seuraa tilaisuutta etänä ja osallistu keskusteluun

Tilaisuus striimataan, joten voit seurata tilaisuutta ja osallistua keskusteluun myös kotisohvalta. Linkki livelähetykseen ja osallistumisohjeet keskusteluun päivitetään myöhemmin.

Keskustelutilaisuuksia järjestetään syksyn aikana neljällä paikkakunnalla

Keski-Suomen hyvinvointialue palvelee 1.1.2023 alkaen noin 273 000 keskisuomalaista. Keskisuomalaiset ovat tervetulleita kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta sekä rakentamaan yhdessä hyvää arkea Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuuksiin. 

Tilaisuuksissa kerrotaan valtuuston kesäkuussa hyväksymästä hyvinvointialueen strategiasta, joka ohjaa valmistelua. Osallistujilta toivotaan palautetta siitä, mikä nyt toimii hyvin ja toisaalta mihin toivotaan uudistuksia. Keskustelua käydään siitä, miten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden kokemus olisi keskisuomalaisilla mahdollisimman hyvä. Esillä on myös turvallinen siirtymä nykyisistä palvelurakenteista uuteen. 

Tilaisuudet järjestetään tiistaisin klo 18 alkaen 27.9. Muuramessa, 11.10. Äänekoskella, 8.11. Laukaassa ja 22.11. Keuruulla. Kaikissa tilaisuuksissa on kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Tilaisuudet päättyvät klo 19.30. Yhteistä keskustelua tilaisuuksissa pohjustavat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajiston edustajat, hyvinvointialuejohtaja sekä kierroskaupunkien edustajat. Äänekosken 11.10. ja Laukaan 8.11. tilaisuuksia on mahdollista seurata myös suorana lähetyksenä osoitteessa www.hyvaks.fi ja niissä käytävään keskusteluun voi osallistua etänä. 

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuuksien tarkemmat ohjelmat löytyvät Hyvaks.fi -verkkosivuilta:  

Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Muuramessa | HyvaKS.fi 

Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Äänekoskella | HyvaKS.fi 

Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Laukaassa | HyvaKS.fi 

Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Keuruulla | HyvaKS.fi 

Lisätietoja: 

Aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, 050 530 9697 

Hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet, 050 400 0073 

Tilaisuuksien järjestelyt: viestinnän asiantuntija Hanne Joenaho, 014 269 5946 

Lisätietoja Keski-Suomen hyvinvointialueen strategiasta verkkosivuilla https://hyvaks.fi/strategia  

Muokattu 23.9.2022