Hyvinvointialue aloittaa 1.1.2023:

Yhteystietoja huoltopyyntöjen ja yhteydenottojen tekoon

Hyvinvointialue aloittaa toimintansa vuoden vaihteen jälkeen. Kaupungin omiin kohteisiin on neuvoteltu vuokrasopimukset hyvinvointialueen kanssa. Vastuunjako vuokranantajan ja vuokralaisen välille on määritelty vuokrasopimusten liitteenä olevissa vastuunjakotaulukoissa. Tilat on vuokrattu hyvinvointialueelle sisältäen ylläpidon eli tuttuja kiinteistönhoitajia jatkaa kohteissa edelleen.

Hyvinvointialueella aloittaa 1.1.2023 Tilapalvelu. Tilapalveluilla aloittaa kaksi Kiinteistömanageria. Oman alueen kiinteistömanageriin voi olla yhteydessä kuntia ja hyvinvointialuetta koskevissa kiinteistö- ja palveluasioissa. Manageri toimii käyttäjien yhteyshenkilönä kuntien suuntaan. Äänekosken kaupungilla kohteiden kunnossapitoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimii Tekninen isännöitsijä.

Palvelupyyntöjä voi myös tehdä vielä sähköisesti Kiinteistöjen palvelupyyntö -järjestelmän kautta. Tarkemmasta vastuunjaosta ja palvelupyyntöjen teosta jatkossa tiedotetaan tarkemmin, kun toiminta saadaan käyntiin.

Äänekoskella kiinteistönmanagerina toimii:

Kia Paasivirta, 050 316 3459, kia.paasivirta@hyvaks.fi                                                             

Äänekosken kaupungin vs. tekninen isännöitsijä:

Hannu Lampi, 040 529 0130, hannu.lampi@aanekoski.fi

Muokattu 22.12.2022