Jyväskylä Sinfonian Santé! matkaa helmeilevän huilun ääreen Suolahtisalissa

Thirietin huilukonserton myötä Alexis Roman jättää hyvästit Jyväskylä Sinfonialle siirtyessään Suomen Kansallisoopperan soolohuilistiksi. Kapellimestari Erkki Lasonpalo johtaa kuulijat samana iltana myös Dvořákin Tšekkiläisen sarjan pyörteisiin Suolahtisalissa 26.11.

Jyväskylä Sinfonian Äänekosken vierailukonsertissa torstaina 26.11. klo 18 päästetään lentoon Jyväskylä Sinfonian oma Alexis Roman, joka aloitti kuluvana syksynä Suomen Kansallisoopperan soolohuilistina. Hän ilahduttaa kuulijoita sielukkaalla ja helmeilevällä Thirietin huilukonsertolla, joka tuo tuulahduksen etelämaalaista eloisuutta arktiseen kaamokseen. Maurice Thiriet on paremmin tunnettu elokuva- ja balettimusiikin säveltäjänä, ja niinpä hänen konserttonsakin tulvii siroa välittömyyttä ja kuplivaa viehkeyttä kuin lasillinen samppanjaa gallialaisessa kevätauringossa.

Konsertin saapuu johtamaan jo muutamaan otteeseen Sinfonian kapellimestarina vieraillut Erkki Lasonpalo, joka tempaisee kuulijat mukaansa myös Dvořákin Tšekkiläisen sarjan pyörteisiin. Santé!-konsertti pidetään Suolahtisalissa. Jyväskylä Sinfonia on saanut avustusta konserttivierailuihin opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Konsertti järjestetään yhteistyössä Äänekosken kulttuuritoimen kanssa.

Konsertin kesto on noin 1 tunti ja se järjestetään ilman väliaikaa. Konsertin tapahtumaturvallisuudesta huolehditaan erityisjärjestelyin. Lippuja myynnissä vain rajoitetusti. Ei naulakkopalveluita. Turvaväleistä huolehditaan koko tapahtuman ajan. Käsidesiä on saatavilla. Konsertissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. 

Saavuthan tapahtumaan ainoastaan terveenä ja oireettomana!

Liput: alk. 22,50 € tiketti.fi ja 25 € tuntia ennen ovelta, jos lippuja on vielä jäljellä.

To 26.11. klo 18 Jyväskylä Sinfonia, Santé!. Suolahtisali, Sirkanpolku 3, Äänekoski. 

Lisätietoja:

Laura-Kristiina Moilanen
Vs. kulttuurituottaja
Äänekosken kaupunki
0401863276
laura-kristiina.moilanen@aanekoski.fi