Kangaslammen leirikeskus avataan majoituskäyttöön 1.7.2020

Koronarajoitusten lievennyttyä Kangaslammen leirikeskuksen ulkoalueilla ja sisätiloissa yöpyminen sallitaan 1.7.2020 lukien. Myös peseytymistilojen, keittiötilojen ja sisäruokailutilojen käyttö sallitaan tällöin.

Leirikeskuksen käyttäjien on kuitenkin ehdottomasti noudatettava aluehallintoviraston ja muiden viranomaisten antamia kokoontumisrajoituksia ja hygieniaohjeita. Yli 50 hengen yleisötilaisuudet ja kokoukset ovat kiellettyjä. Tapahtumia, joiden osallistujamäärä on 51–500 henkeä, voidaan järjestää, jos osallistujien turvallisuus voidaan varmistaa erityisjärjestelyin. Tällöin pitää noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön 14.5.2020 antamaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.

Leirikeskuksen varaajien ja käyttäjien on kiinnitettävä erityistä huomiota asianmukaiseen siivoukseen koronaviruksen ja myös muiden taudinaiheuttajien leviämisen ehkäisemiseksi. Varaajien ja käyttäjien on noudatettava tehostettua siivousta tapahtuman aikana ja sen jälkeen loppusiivouksen yhteydessä. Erityisen tärkeätä on keittiö-, wc- ja peseytymistilojen tehokas ja riittävän tiheä desinfiointi.