Kaupungin kulttuuri- ja liikuntatilojen sulku jatkuu toistaiseksi

Tiedote 9.4.2020

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla toimialueensa kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa   järjestettävät   yleisötilaisuudet   ja   yleiset   kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä. Kielto on voimassa ajalla 14.4.2020 - 13.5.2020.

Aluehallintoviraston päätöksen myötä Äänekosken kaupungin kulttuuritilat- ja liikuntapaikat pysyvät edelleen suljettuna toistaiseksi. Suljettuina ovat Äänekosken ja Suolahden uimahallit, Äänekoski Areena Pankkari, Äänekosken liikuntatalo kunto- ja voimailusaleineen, Asemakadun koulun liikuntatilat, Sumiaisten kunto- ja voimailusalit, Konginkankaan kuntosali, Suolahden voimailutalo, avantouimakopit Äänekoskella ja Suolahdessa, liikuntapuiston tekonurmikenttä ja Stadionalue, Kaupungintalo, Suolahtisali, Painotalo, kirjastot ja museo.

Kaikki Äänekosken kaupungin tiloissa järjestettävät tapahtumat on peruttu 31.5. asti.

Kulttuuri- ja liikuntatilojen käyttövuorot on peruttu toistaiseksi. Kesän sisä- ja ulkoliikuntatilojen sekä kulttuuri- ja liikuntatilojen talvikauden 2020-2021 käyttövuorojen haut suoritetaan olemassa olevilla aikataululla. Koronavirusepidemian aiheuttamat tilojen käyttöön liittyvät rajoitukset voivat vaikuttaa käyttövuorojen aloitukseen.

Lisätietoja:

Vs. vapaa-aikajohtaja
Jukka-Pekka Pohjolainen
Äänekosken kaupunki
020 632 3259
jupe.pohjolainen@aanekoski.fi