Lähellä on hyvää - Anna paikallinen lahjakortti läheisellesi tai hyväntekeväisyyteen

image description

Lähellä on hyvää - Anna paikallinen lahjakortti lahjaksi tai apua tarvitsevalle

Äänekoskella käynnistyy 20.11.2020 yrittäjien, diakoniatyön ja Äänekosken kaupungin yhteinen kampanja: Lähellä on hyvää.

Kampanjan tarkoituksena on herätellä paikallisia hankkimaan läheisen arkeen iloa perinteisten pakettien sijaan lahjakorttien avulla. Lahjakortilla voi hankkia vaikka siivouksen, omaishoitajalle muutaman tunnin vapaata, pizzat kaveruksille tai konserttiliput mummolle.

Lähellä on hyvää -logo muistuttaa käyttämään paikallisten yritysten palveluita sekä ilahduttamaan läheisiä. Korona-aikaan joulu ja loppuvuosi ovat monelle poikkeuksellisia ja läheisten tapaamista voi olla hankalaa järjestää. Pandemia on lisännyt monien perheiden ja yritysten toimeentulon haasteita sekä jo ennestään vaikeassa asemassa olevien henkilöiden tilanne on voinut heikentyä. Kampanjan ajatuksena on myös auttaa niitä, joilla ei ole varaa kuin välttämättömään, eikä aina siihenkään.

Paikalliset yrittäjät niin palvelualoilta kuin perinteisistä kivijalkakaupoistakin ovat nostaneet olemassa olevia tuotteitaan kampanjaan lahjakorteiksi. Kaikki mukana olevat yritykset sekä heidän lahjakorttinsa tulevat olemaan esillä Äänekosken kaupungin nettisivuilla sekä Äänekoski -applikaatiossa Asiointi -osuudesta 20.11. alkaen. Tunnistat myös mukana olevat yritykset katukuvasta: Lähellä on hyvää -logosta. Voit tiedustella lisää lahjakorttituotteista suoraan mukana olevalta yritykseltä.

– Haluamme tuoda iloa ja hyvää mieltä lähellä on hyvää kampanjan avulla, jonka vaikutukset ovat kohdistettu suoraan avun tarvitsijoille kertoo Jaana Muurikainen Äänekosken diakoniatyöstä.

Näiden valmiiksi kampanjassa esiin nostettujen lahjakorttien avulla on helpompaa hankkia paikallisia palveluita ja tuotteita lahjaksi, joko läheisille tai hyväntekeväisyyteen.

Jos lahjakortin ostaa hyväntekeväisyyteen se jätetään kampanjaan suunnattuun postilaatikkoon, jotka on merkitty: Lähellä on hyvää -logolla.

Postilaatikoiden osoitteet:

  • Äänekosken kaupungintalo, Hallintokatu 4, 44100, Elinvoimayksikön postilaatikko ulko-ovessa.
  • Äänekosken kirkko, Vellamonkatu 1a, 44120
  • Suolahden srk-talo Pajakatu 9, 44200
  • Konginkaan srk-koti, Kirkkotie 3, 44400
  • Sumiainen srk-koti, Kuoppatie 2, 44280
  • Koskikeskus Äänekoski, Kauppakatu 11, 44100


Ilmoita yrityksesi mukaan kampanjaan

Siirry katsomaan kaikki mukana olevat yritykset