Liikuntatalon alakerran talotekniikkasaneeraus alkaa viikolla 40

Saneerauksessa muun muassa parannetaan ilmastointia, kuntosalien valaistusta ja muiden alakerran tilojen toiminnallisuutta. Remontin on arvioitu olevan valmis 31.12.2020 mennessä. 

Kuntosalilaitteiden siirron ajan Liikuntatalon kuntosalit ovat poissa käytöstä 28.9. – 4.10.2020 välisen ajan. Alakerta on työmaa-aluetta 5.10.2020 alkaen, jonka jälkeen alakerran ulko-ovi on poissa yleisökäytöstä.

Liikuntasalin ja VesiVelhon käyttö jatkuvat normaalisti

Kulku näihin tiloihin tapahtuu uimahallin aukioloaikoina pääovien kautta tai pääovesta seura-avaimilla (vasemmanpuoleinen ovi). Nykyiset liikuntasalin seura-avaimet toimivat ovessa ilman erillisiä toimenpiteitä.

Liikuntatalon ovessa ei tule olemaan päivityspistettä, mutta avaimia voi jatkossa päivittää totutusti myös uimakassalla, Pankkarin ovessa sekä Keski-Suomen Lukon päivityspisteessä. Lisäksi avaimia on remontin aikana mahdollista päivittää myös kuntosalien väistötilan sisäänkäyntiovessa, Kauppakatu 4 (entinen Valintatalo).

Muistakaa liikuntasaliin mennessänne riisua jalkineet pois jo aulan puolella.

Kuntosalit väistötiloissa 5.10.2020 alkaen

Maanantaista 5.10.2020 alkaen kuntosalitoiminta jatkuu väistötiloissa. Korvaavat tilat sijaitsevat entisen Valintatalon / K-Marketin tiloissa, Kauppakatu 4. Tilaan on esteetön pääsy ja tiloissa on myös Inva WC. Väistötiloihin siirtyy valtaosa Liikuntatalon alakerran kuntosalilaitteista, myös Hur-kuntosalilaitteet.

Käynti tapahtuu linja-autolaitureiden puolelta (ent. Matkahuolto). Liikuntatalon kuntosalien voimassa olevat avaimet toimivat automaattisesti ulko-ovessa

Pankkarin kuntosalin mahdollisesta yleisökäytöstä tiedotetaan erikseen

Alakerran muut tilat poissa käytöstä 5.10.2020 alkaen

Asio-tilavaruskalenterista voitte katsoa alakerrasta poistuville toiminnoillenne korvaavaa tilaa koulujen saleista tai liikuntatoimen saleista. Ottakaa koulujen saleista suoraan yhteyttä Asio-tilavaruskalenterissa näkyviin koulujen rehtoreihin tai johtajiin. Liikuntatalon, Pankkarin sekä Asemakadun yhteydenotot vapaa-aikatoimistoon liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi

Mikäli seurallanne / yhteisöllänne on alakerran varastoissa välineitä, joita tarvitsette remontin aikana, muistattehan hakekaa ne pois 4.10.2020 mennessä.

Pukutilat

Maanantaoista 5.10.2020 alkaen alakerran pukutilat ovat poissa käytöstä. Aulassa on kiinteät naulakot ulkovaatteita varten sekä kenkätelineet ulkokengille. Lisäksi aulaan hankitaan pieniä lukollisia lokerikkoja. Koululaisia ja vakiovuorolaisia pyydetään saapumaan paikalle liikuntavaatetuksessa (mikä on ollut myös lajiliittojen suositus näin koronan aikaan)

Otteluiden ja turnauksien aikana vierasjoukkueille on käytettävissä uimahallin ryhmäpukutilat ja tuomareille kabinetti/uimahallin pukutilat.

Tiedustelut

Vapaa-aikatoimisto
Jaana Kiiskinen
liikuntapalveluvastaava
040 551 4016
liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi

Muokattu 25.9.2020