Liikuntatalon alakerta käyttöön ma 8.2.

Mittavan talotekniikkasaneerauksen jälkeen Liikuntatalon alakerta saadaan käyttöön ma 8.2.2021 klo 8 alkaen. Alakerran ilmastointia nykyaikaistettiin ja tehostettiin, kuntosalien valaistus uusittiin ja juoksuradalle sekä vapaatilaan saatiin uusi Regupol-pinnoite. 

Kuntosalit

Technogym-kuntosalille pääsee harjoittelemaan jo la-su 6.-7.2.2021 klo 12-18. Kulku tapahtuu viikonloppuna pääovien kautta, mutta voimailusaliin vielä kiinnitellään viikonlopun aikana laitteita ja Hurrikaanisaliin viilaillaan avainlukituksia, joten nämä tilat ovat käytettävissä ma 8.2. klo 8 alkaen. Katso kuntosalien normaaliaukioloajat.

Painitila ja vapaatila vaihtaneet paikkaa

Painimatto on nyt viritelty entiseen vapaatilaan ja entisen painitilan kohdalla on Regupol-pinnoitteella päällystetty yleisurheiluun ja perusliikkumiseen hyvin sopiva alusta. Vauhdikkaaseen sählyn pelaamiseen alusta saattaa olla liian nahkea, joten kannattaa käydä tutustumassa tähän kimmoisaan materiaaliin. 

Avaimet

Koska alakerrassa on tehty myös ovi- ja avainmuutoksia, avaimissa saattaa ilmetä ensimmäisten käyttöviikkojen aikana toimimattomuutta joidenkin lukkojen osalta. Ilmoitathan näistä toimimattomista avaimista liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi, niin pääsemme aina paremmin kiinni siihen, missä mahtaa olla juurisyy. Vahtimestarit ja muu henkilökunta avustavat tarvittaessa ovien avauksissa.

Tiedustelut
liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi
040 552 4016

Muokattu 5.2.2021