Nuorten palvelut yhdelle luukulle: Äänekosken Ohjaamo aloittaa toimintansa

Äänekosken Ohjaamon toiminta käynnistyy 25. lokakuuta. Ohjaamo on paikka, josta alle 30-vuotiaat nuoret saavat apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta hakemaan apua erilaisiin pienempiin ja suurempiin ongelmiin. Ohjaamossa tavattavissa on te-palveluiden asiantuntija, kaupungin työllisyysyksikön työntekijä, nuorten sosiaalityöntekijä, etsivä nuorisotyöntekijä, Hohto-hankkeen ura- ja opinto-ohjaaja sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken opinto-ohjaaja.

"Meillä on Äänekoskella tarjolla apua niin isoihin kuin pieniinkin huoliin, kunhan vain osaat oikeasta paikasta kysyä. Ohjaamon tarkoituksena on koota tarjolla oleva apu, tuki ja neuvonta yhden osoitteen taakse, jotta oikeat vastaukset löytyvät entistä helpommin." kommentoi nuorten palvelukoordinaattori Arto Lampila.

“Hienoa, että Ohjaamo aloittaa Äänekoskella. Poke on sille luonteva paikka, koska meiltä saa tietoa eri koulutusmahdollisuuksista, ohjausta ammatinvalintaan ja oman tulevaisuuden kirkastamiseen. Meillä eletään nuorten arkea joka päivä ja haluamme auttaa kaikkia nuoria löytämään oman juttunsa”, sanoo koulutusjohtaja Marjo-Riitta Vainio Poken Työelämä- ja yrityspalveluista.

Ohjaamo palvelee torstaisin klo 12-15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken tiloissa, Piilolantie 17, G-rakennus, Työelämä- ja yrityspalvelut.

Äänekosken Ohjaamo avajaisia vietetään torstaina 25. lokakuuta kello 12 alkaen.

Muokattu 11.10.2018