Sairaala Novan verkkosivujen tiedot on siirretty Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuille 

Sairaala Novan palveluiden tiedot löytyvät keskitetysti Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivulta www.hyvaks.fi/sairaala-nova 1.11.2023 alkaen. Hyvinvointialueen henkilöstölle tarkoitetut tiedot ovat siirtyneet hyvinvointialueen Polku-intraan. 

Keski-Suomen Sairaala Novan verkkosivu osoitteessa sairaalanova.fi lakkaa toimimasta 1.11.2023 alkaen. Asiakkaille suunnattujen tietojen osalta tiedot ovat siirretty Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivulle osoitteeseen www.hyvaks.fi. Hyvinvointialueen henkilöstöä koskevat tiedot on viety Polku-intraan.  

– Olemme turvanneet tärkeiden toiminnallisuuksien, kuten potilasohjeiden, biopankin sekä muiden sisältöjen siirtymän Sairaala Novan sivuilta Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuille. Asiakkaita on ohjattu Novan verkkosivujen linkkien avulla asioimaan hyvaks.fi-sivuilla jo alkusyksystä lähtien. Tietojen keskittämisellä yhdelle sivustolle pyrimme selkeyttämään asiakkaiden asiointia ja helpottamaan tiedon löytämistä. Yksi keskitetty verkkosivu myös säästää ylläpitokustannuksia, kertoo Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkoviestinnän asiantuntija Iiro Vuori. 

Myös Keski-Suomen seututerveyskeskuksen vanha verkkosivu poistuu, vanha intranet Santra ja ekstranetit Sonette ja Intermetso poistumassa myöhemmin 

Myös vanhan Keski-Suomen seututerveyskeskuksen verkkosivut lakkaavat toimimasta marraskuun alussa. Seututerveyskeskuksen tiedot ovat löytyneet hyvinvointialueen sivuilta jo alkuvuodesta lähtien, Sairaala Novan tietoja on siirretty kesän ja alkusyksyn aikana. 

Sairaalanova.fi- ja seututk.fi-alkuiset linkit tulevat uudelleenohjautumaan hyvinvointialueen hyvaks.fi-verkkosivuille.  

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin aikaiset Ekstranet-sivustot Sonette ja Intermetso sekä sairaanhoitopiirin vanha intranet Santra tullaan lakkauttamaan loppuvuoden 2023 aikana. 

Sairaala Novan uusi verkkosivuosoite hyvaks.fi/sairaala-nova 

Sairaala Novan palveluiden tiedot löytyvät osoitteesta hyvaks.fi/sairaala-nova. Tämän lisäksi Novan sivuilla olleita sisältöjä on yhdistetty jo olemassa olleisiin sivuihin ja kokonaisuuksiin esimerkiksi palvelumme-, asiointi- ja asiakkaana -sivuillemme. 

Oikopolkuja keskeisimmille siirtyneille sisällöille: 

Hoidossa ollessa 

Muita keskeisiä sisältöjä 

Lisätietoja: 

 • Hyvaks.fi: Iiro Vuori, verkkoviestinnän asiantuntija, iiro.vuori(at)hyvaks.fi, p. 040 558 3343
 • Santra, Intermetso, Sonette: Anni Rutanen, tietohallintoasiantuntija, anni.rutanen(at)hyvaks.fi, p. 050 344 9965 

Uutinen julkaistu 31.10.2023

Uutisia Äänekoskelta

 • Kaikki
 • Asuminen ja ympäristö
 • Hallinto ja päätökset
 • Hyvinvointi ja tuki
 • Ikääntyneet
 • Kasvatus ja koulutus
 • Kulttuuri ja liikunta
 • Lapsiperheet
 • Nuoret
 • Työ ja yrittäminen
 • Uudet asukkaat

Koulunmäen uusi C-rakennus on malliesimerkki modernista koulurakentamisesta

Vuonna 2025 valmistuu Äänekosken Koulunmäen koulun uusi C-rakennus, joka on monin tavoin malliesimerkki modernista koulurakentamisesta. 21 miljoonan euron investoinnissa huomioidaan laajasti ympäristöasiat ja energiatehokkuus. Kierrätyksen ja energiansäästön lisäksi rakennuksen monikäyttöisyys on tärkeässä roolissa. Rakennuksen ulkoasu on moderni ja tyylikäs ja käytössä on uusinta tekniikkaa, mutta luokkahuoneet itsessään ovat hyvin perinteiset.

24.10.2023

Pohjoisen Keski-Suomen kunnat toivovat työllisyysalueen toteutumista ”Alueen perustamistyötä on tehty hyvässä yhteistyössä”

Työllisyyspalveluiden järjestämisvastuu siirtyy kunnille vuoden 2025 alusta. Pohjoisen Keski-Suomen 13 kuntaa, Hankasalmi, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski, ovat perustamassa omaa, kuntien yhteistä työllisyysaluetta, jonka vastuukuntana olisi Äänekosken kaupunki.

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023