Taidemuseon uusi näyttely avoinna


Päivi Reimanin ja unkarilaisen Zsuzsa Csizmadian Vesi/Vis - näyttely aukeaa 6.10. ja on esillä 29.11. saakka. Taidemuseo avoinna ti-to 12-15, su 12-16.

Vuosikymmenien ystävyys ja monenlaiset ammatilliset siteet yhdistävät suomalaisen (suolahtelaissyntyisen) Päivi Reimanin ja unkarilaisen Zsuzsa Csizmadian. He ovat samaa sukupolvea, he ovat opiskelleet myös toistensa opinahjoissa ja heillä on ollut yhteisnäyttelyitä. Taiteilijoiden yhteisnäyttelyn aiheena on vesi, joka on tärkeä elementti molemmille. Vaikka taiteilijoilla on paljon yhteistä ja maalaustekniikka on sama, aihetta lähestytään kuitenkin eri näkökulmista, eri merkityssisältöjen kautta. Taidemaalari Päivi Reiman asuu ja työskentelee Jyväskylässä. Zsuzsa Csizmadia puolestaan asuu ja työskentelee Hercheghalomissa Unkarissa. 

Perusnäyttelyssä Keskisuomalaisia maisemia ja tunnelmakuvia - teoksia Toivo Parantaisen taidemuseosäätiön kokoelmasta sekä Jyväskylän taidemuseon kokoelmasta Kalle Carlstedtin akvarelleja ja luonnospiirroksia sekä Erkki Tantun grafiikkaa. Huom! ripustus esillä vain vuoden 2020 loppuun! 

Tiloissa on huomioitu riittävät turvavälit ja vierailijoille on varattu kasvomaskeja sekä käsidesiä.

Tiedustelut vs. museonjohtaja p. 0400 439 807.